ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Intracom: Απορρίφθηκε η νέα αγωγή από τους μετόχους της Teledome

Η άσκηση της απορριφθείσας αγωγής είχε λάβει χώρα μετά την έκδοση απόφασης του Αρείου Πάγου, με την οποία είχαν απορριφθεί αμετάκλητα οι αρχικές αγωγές, κατά τα έτη 2007 και 2008.

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε ως ουσιαστικά αβάσιμη η αγωγή των μετόχων της Teledome κατά της Intracom Holdings

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, σε συνέχεια της από 23/07/2018 ανακοίνωσής της για την υπόθεση της Teledome AΕΒΕ γνωστοποιεί ότι δημοσιεύθηκε η υπ' αριθμόν 3389/2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία απορρίφθηκε ως ουσιαστικά αβάσιμη η νέα αγωγή που είχαν ασκήσει οι βασικοί μέτοχοι της Teledome AΕΒΕ.

Όπως αναφερόταν στην ως άνω από 23/07/2018 ανακοίνωση, η άσκηση της εν λόγω, απορριφθείσας αγωγής είχε λάβει χώρα μετά την έκδοση της υπ΄ αριθμ. 1852/2017 απόφασης του Αρείου Πάγου, με την οποία είχαν απορριφθεί αμετάκλητα οι αρχικές αγωγές, τις οποίες οι ίδιοι ενάγοντες είχαν ασκήσει κατά τα έτη 2007 και 2008.

Η Intracom Holdings θα δημοσιοποιήσει εγκαίρως, σύμφωνα με το νόμο για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των μετόχων της και του επενδυτικού κοινού, κάθε νέα σημαντική μεταβολή ή εξέλιξη που συνδέεται με την ως άνω υπόθεση ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων, καθόσον οι συμπορευθείσες ποινικές διαδικασίες, οι οποίες είχαν κινηθεί από τους εμπλεκόμενους εκατέρωθεν και διερευνήθηκαν, έχουν περατωθεί και οι οικείες μηνύσεις έχουν τεθεί στο ποινικό αρχείο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom Telecom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάληψη έργου «Έξυπνων Πόλεων» στο Βελιγράδι από την Intracom Telecom

Έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την παροχή «έξυπνων» υπηρεσιών, η πόλη του Βελιγραδίου αναζήτησε λύσεις για την παρακολούθηση και τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.