ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: paperpack.gr

Πακέτα για το 59,7% της Paperpack, προχωρά η συμφωνία με Orlando

Την περασμένη εβδομάδα, η Paperpack ανακοίνωσε την πώληση συνολικού μεριδίου 90,02% στην εταιρεία Orlando-Equity Holding , η οποία εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Τρία πακέτα μετοχών της Paperpack, 2.360.845 τίτλων ή του 59,7% της εταιρείας, πέρασαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στην τιμή των 6,66 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό ύψος της συναλλαγής να διαμορφώνεται στα 15,72 εκατ. ευρώ. 

Την περασμένη εβδομάδα, η Paperpack ανακοίνωσε την πώληση συνολικού μεριδίου 90,02% στην εταιρεία Orlando-Equity Holding , η οποία εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ μετά την κατάθεση της δημόσιας πρότασης η εταιρεία θα αποχωρήσει και από το Χρηματιστήριο Αθηνών. 

Σημειώνεται ότι ο Ιωάννης Τσουρακίδης θα παραμείνει πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ δεν θα υπάρξει αλλαγή ούτε στα ανεξάρτητα μέλη του ούτε στα ανώτατα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιωάννης Τσουκαρίδης: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να μεταφέρω το μέλλον της PAPERPACK στην εταιρία ORLANDO EQUITY HOLDING LTD. Η δέσμευση των επενδυτών για καινοτομία & νέες επενδύσεις, συνάδει απόλυτα με το όραμα μου για την εταιρία και θα ενισχύσει περαιτέρω τις προοπτικές της PAPERPACK, προς όφελος των πελατών, προμηθευτών και εργαζομένων. Παράλληλα, η διατήρηση της επιτυχημένης ομάδας του Management, διασφαλίζει την επόμενη ημέρα και την ομαλή μετάβαση».

Η Orlando-Equity Holding Limited είναι 100% θυγατρική της China Central and Eastern Europe Investment Co-operation Fund II SCS SICAV-SIF, η οποία έχει αναλάβει δεσμεύσεις επένδυσης 800 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στην Κεντρική και την Νότια Ευρώπη. Διαχειριστής του fund είναι η China-CEE Management S.à r.l. και επενδυτικός σύμβουλος του fund είναι η CEE Equity Partners Limited.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Paperpack: Υπέβαλε αίτημα διαγραφής των μετοχών της από το XA

H Γενική Συνέλευση βρέθηκε σε καθολική απαρτία για τη λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης και ο συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων ήταν 3.953.090, ποσοστό 100% του εκπροσωπούμενου μετοχικού κεφαλαίου.