ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: INTRALOT

Intralot: Επέκταση συμβολαίου με Lotterywest σε Αυστραλία έως το 2026

Η εταιρεία Lotterywest αποτελεί την κρατική λοταρία της Αυστραλίας, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια συνεργάζεται με την INTRALOT Australia.

Την επέκταση του συμβολαίου της θυγατρικής της στην Αυστραλία, INTRALOT Australia με την Lotterywest, την κρατική Λοταρία στη Δυτική Αυστραλία, από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2026 μέσω ετήσιων ανανεώσεων, ανακοίνωσε η Intralot.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η INTRALOT Australia θα συνεχίσει να παρέχει το λοταριακό λειτουργικό σύστημα και τις υπηρεσίες της για τη λειτουργία της Lotterywest.

Η επέκταση της συνεργασίας αποτελεί για την INTRALOT Australia απόδειξη της επιτυχημένης υλοποίησης της πλατφόρμας ανοιχτής αρχιτεκτονικής LOTOS και των προηγμένων τερματικών της που προσφέρουν στον παίκτη μια αναβαθμισμένη εμπειρία.

Τα τελευταία δεκατρία χρόνια, η INTRALOT Australia δίνει τη δυνατότητα στην Lotterywest να παρέχει ένα περιβάλλον υπεύθυνου παιχνιδιού, εκπληρώνοντας τον σκοπό της να συνεισφέρει στους κοινωφελείς πόρους της κοινότητας της Δυτικής Αυστραλίας.

Ο κ. Μάριος Μητρομάρας, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Australia δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη σημαντική και σταθερή συνεργασία μας με την Lotterywest, έναν αξιόλογο διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών με εξαιρετική συνεισφορά στην κοινωνία της Δυτικής Αυστραλίας. Αυτή η επέκταση φανερώνει την εμπιστοσύνη της Λοταρίας στην τεχνολογία, τα συστήματα και την υποστήριξη της INTRALOT».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυξημένα κατά 106,5% τα EBITDA για την Intralot στο α' εξάμηνο

Τα παιχνίδια λοταρίας και ο αθλητικός στοιχηματισμός έδωσαν ώθηση στα μεγέθη της Intralot. Πολύ ισχυρή ανάπτυξη σημείωσαν οι δραστηριότητες του ομίλου στις ΗΠΑ με τον κύκλο εργασιών να ενισχύεται κατά 28,6%.
Intralot
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκαν οι ανταλλαγές ομολόγων στην Intralot

Η νέα κεφαλαιακή δομή βελτιώνει σημαντικά τη θέση της εταιρείας και τις δυνατότητες να εκμεταλλευτεί νέες ευκαιρίες στις ανεπτυγμένες αγορές με βάση το στρατηγικό της σχεδιασμό, τονίζει ο Σ. Κόκκαλης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: Ολοκληρώθηκε η πώληση του 80% της Intralot do Brazil

Η SAGA είναι ο μοναδικός έτερος μέτοχος της “Intralοt do Brasil” συμμετέχοντας με το υπόλοιπο 20%. Η Intralοt θα συνεχίσει να παρέχει τεχνολογία τυχερών παιχνιδιών στην “Intralοt do Brasil” μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.