ΓΔ: 2471.09 -0.55% Τζίρος: 168.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:59:35
Φωτο: Shutterstock

Motor Oil: Στο 29,42% η συμμετοχή της Ireon Investments στην Optima Bank

Η Ireon Investments μεταβίβασε ποσοστό 11,75% του μετοχικού κεφαλαίου της Optima Bank, στην τιμή των 18,35 ευρώ ανά μετοχή σε τρίτα πρόσωπα.

H Motor Oil γνωστοποίησε πως η θυγατρική Ireon Investments LTD μεταβίβασε 178.715 μετοχές της Optima Bank, στην τιμή των 18,35 ευρώ ανά μετοχή σε συνδεδεμένα με την εταιρεία μέρη. Ο αριθμός των παραπάνω 178.715 μετοχών αντιστοιχεί σε ποσοστό 4,75% του μετοχικού κεφαλαίου της Optima Bank.

Επιπρόσθετα, η Ireon Investments LTD μεταβίβασε 441.965 μετοχές της Optima Bank στην ίδια τιμή των 18,35 ευρώ ανά μετοχή σε τρίτα πρόσωπα. Ο αριθμός των παραπάνω 441.965 μετοχών αντιστοιχεί σε ποσοστό 11,75% του μετοχικού κεφαλαίου της Optima Bank.

Κατόπιν τούτου η συμμετοχή της Ireon Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Optima Bank διαμορφώνεται πλέον σε 29,42%. Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η έγκριση από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές της μεταβίβασης περαιτέρω ποσοστού 3% (112.873 μετοχές στην τιμή των 18,35 ευρώ ανά μετοχή), η οποία εφόσον ολοκληρωθεί θα διαμορφώσει το ποσοστό συμμετοχής της Ireon Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Optima Bank σε 26,42%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

διυλιστήριο Motor Oil
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο μετασχηματισμός της Motor Oil από διυλιστήριο σε ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο

Καύσιμα, ηλεκτρισμός και κυκλική οικονομία οι τρεις πυλώνες ανάπτυξης της Motor Oil. Το νέο μείγμα αργού, ο στόχος για 2 GW ΑΠΕ έως το 2030, το win-win deal με τη ΔΕΗ και τα «παντός καιρού» πρατήρια καυσίμων.
Γιάννης Βαρδινογιάννης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γ. Βαρδινογιάννης: Λάθος της Ευρώπης η απομάκρυνση από τα ορυκτά καύσιμα

Στη λανθασμένη στρατηγική της Ευρώπης να απομακρυνθεί από τα ορυκτά καύσιμα αλλά και στην απομόνωσή της απ' όσα συμβαίνουν γύρω της αναφέρθηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην ΕΓΣ.