ΓΔ: 905.04 -0.05% Τζίρος: 54.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Coral: Στην κυπριακή θυγατρική το 75% της κροατικής εταιρείας APIOS

Όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Coral το ύψος της συναλλαγής φθάνει στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ την εξαγορά πραγματοποίησε η MEDSYMPAN LIMITED με έδρα την Κύπρο.

Στην απόκτηση του 75% της κροατικής εταιρείας APIOS προχώρησε η κυπριακή MEDSYMPAN LIMITED, η οποία είναι κατά 100% θυγατρική της Coral, όπως αναφέρει η ελληνική εταιρεία σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Το ύψος της συναλλαγής εκτιμάται ότι έφθασε στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Coral τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι το επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιήσει περαιτέρω πληροφορίες για την εν λόγω συναλλαγή. 

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται ότι «η Coral A.E. ανακοινώνει ότι στις 5 Ιανουαρίου 2021, η 100% θυγατρική της MEDSYMPAN LIMITED με έδρα στην Κύπρο, υπέγραψε σύμβαση απόκτησης (SPA - Share Purchase Agreement) του 75% των μετοχών της εταιρείας APIOS d.o.o., η οποία εδρεύει στην Κροατία. 

Η APIOS d.o.o. ιδρύθηκε το 2009, δραστηριοποιείται στη λιανική και χονδρική εμπορία υγρών καυσίμων, διαθέτει δίκτυο 26 πρατηρίων με το εμπορικό σήμα APIOS d.o.o και μερίδιο αγοράς 3%. Η αξία της συναλλαγής εκτιμάται σε Ευρώ 10 εκατ. περίπου. Η Coral Α.Ε. θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό με μεταγενέστερη ανακοίνωση, αναφορικά με την εξέλιξη της παραπάνω συναλλαγής».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώληση ομολογιών από την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Στην πώληση 248 ομολογιών εκδόσεως Coral AE συνολικής αξίας 257.396,50 ευρώ ανακοίνωσε ότι προχώρησε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος. Πριν λίγες μέρες είχε προβεί στη πώληση 50 ακόμα ομολογιών εκδόσεως Coral ΑΕ, συνολικής αξίας 51.975 ευρώ.