ΓΔ: 875.43 0.27% Τζίρος: 49.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ELVAL

Την παραίτηση μέλους του ΔΣ ανακοίνωσε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο κ. Ευτύχιος Κοτσαμπασάκης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ενώ η εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα τον αντικαταστάτη του.

Την παραίτηση του κ. Ευτύχιου Κοτσαμπασάκη από εκτελεστικό μέλος του διοικητικού της συμβουλίου, γνωστοποίησε με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ. 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της ότι «η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» (στο εξής «η Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και το άρθρο 2 παρ. 2 περίπτωση (ε) της υπ' αριθμ. 3/347/12.07.2005 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι ο κ. Ευτύχιος Κοτσαμπασάκης του Γεωργίου, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας υπέβαλε, στις 12.1.2021, την παραίτησή του από την  ανωτέρω θέση, για προσωπικούς λόγους, με άμεση  ισχύ.
 
Το επενδυτικό κοινό με επόμενη Ανακοίνωση της Εταιρείας θα ενημερωθεί για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας σχετικά με την αντικατάσταση του παραιτηθέντος
».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ELVALHALCOR
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε πλήρη απορρόφηση της θυγατρικής FITCO προχωρά η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι δύο εταιρείες προέβησαν στη σύνταξη σχεδίου συγχώνευσης με ημερομηνία 19 Μαίου, ενώ ο εταιρικός μετασχηματισμός εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2021.