ΓΔ: 915.4 0.56% Τζίρος: 54.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέα Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ η Σοφία Δήμτσα

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη της δημοσιογράφου Σοφίας Δήμτσα στη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Εταιρείας.

Νέα Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ ορίζεται η δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ, Σοφία Δήμτσα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η εταιρεία. Η κα Δήμτσα, κατά τη διάρκεια της καριέρας της από το 2000 στο χώρο της δημοσιογραφίας έχει εξειδικευτεί στο οικονομικό ρεπορτάζ δουλεύοντας σε τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα μέσα μαζίκης ενημέρωσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη της κας Σοφίας Δήμτσα στη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Εταιρείας.

Η κα Δήμτσα είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), με εξειδίκευση στο οικονομικό ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει νομικά και δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2000 στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και σε εφημερίδες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Αύξηση 2,8% των επαναλαμβανόμενων EBITDA, ανήλθαν σε 644,2 εκατ.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γ. Στάσση, η λειτουργική κερδοφορία της εταιρείας επέδειξε ανθεκτικότητα για ακόμη ένα τρίμηνο, το οποίο ήταν και το πιο δύσκολο μέχρι σήμερα από την έναρξη της ενεργειακής κρίσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Δεν έχει κλείσει συμφωνία για την εξαγορά της Enel Romania

Η επιχείρηση διερευνά ενεργά ευκαιρίες οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών στην Ελλάδα και σε αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση για τον σχολιασμό πρόσφατων δημοσιευμάτων.