ΓΔ: 774.8 0.17% Τζίρος: 54.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέα Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ η Σοφία Δήμτσα

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη της δημοσιογράφου Σοφίας Δήμτσα στη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Εταιρείας.

Νέα Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ ορίζεται η δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ, Σοφία Δήμτσα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η εταιρεία. Η κα Δήμτσα, κατά τη διάρκεια της καριέρας της από το 2000 στο χώρο της δημοσιογραφίας έχει εξειδικευτεί στο οικονομικό ρεπορτάζ δουλεύοντας σε τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα μέσα μαζίκης ενημέρωσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη της κας Σοφίας Δήμτσα στη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Εταιρείας.

Η κα Δήμτσα είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), με εξειδίκευση στο οικονομικό ρεπορτάζ. Έχει σπουδάσει νομικά και δημοσιογραφία. Εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2000 στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και σε εφημερίδες.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον για το 49% του ΔΕΔΔΗΕ, 11προσφορές στη ΔΕΗ

Στην επόμενη φάση θα προκριθούν όσοι πληρούν τα τεχνικά, χρηματοοικονομικά και νομικά κριτήρια που έχουν τεθεί και θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτική προσφορά, εκτιμάται ως το τέλος Ιουνίου.