ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Νέος διευθυντής επενδύσεων για την Intercontinental International

Πρόκειται για τον κ. Σωτήρη Καψομέρα, ο οποίος διαθέτει πείρα άνω των 16 ετών στον τομέα του real estate, όπως διευκρινίζει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.

Την τοποθέτηση του κ. Σωτήρη Καψομέρα ως διευθυντή επενδύσεων ανακοίνωσε η εταιρεία Intercontinental International με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρει σε αυτήν: «η Intercontinental International Α.E.E.Α.Π. ενημερώνει τους μετόχους της Εταιρείας και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό για την πρόσληψη του κυρίου Σωτήρη Καψομέρα στην θέση του Διευθυντή Επενδύσεων. Ευχόμαστε στο κύριο Σωτήρη Καψομέρα ό,τι καλύτερο στα νέα του καθήκοντα και τον καλωσορίζουμε στο ανώτερο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας.

Ο κ. Καψομέρας είναι ένα έμπειρο στέλεχος με πάνω από 15 έτη εμπειρίας στον κλάδο του real estate με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεως επενδυτικών ακινήτων καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων, επιχειρηματικών σχεδίων, μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέχρι τον Δεκέμβριο 2020 εργάστηκε στην Κύπρο ως Senior Real Estate Fund Manager στην Delfi Partners, ενώ προηγουμένως εργάστηκε για πάνω από δώδεκα χρόνια στην LAMDA Development SA ως Investment Manager και προγενέστερα ως Treasury Manager.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Administration Supervisor στην εταιρεία The MART Cash&Carry. Έχει πρόσφατα πιστοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, ενώ είναι κάτοχος του Advanced CySEC Financial Services Certificate. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το UNC-Kenan Flagler Business School και απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intercontinental: Αύξηση κεφαλαίων από λειτουργικές δραστηριότητες το 2020

Τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 5,83 εκατ. ευρώ, έναντι 7,73 εκατ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Την 31η Δεκεμβρίου του 2020, στον Όμιλο ανήκαν συνολικά 32 ακίνητα, κυρίως καταστήματα και γραφεία.