ΓΔ: 863.41 0.42% Τζίρος: 64.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: paperpack.gr

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για Paperpack από Orlando Equity Holding

Η Olrando Equity θα προχωρήσει στην απόκτηση μεριδίου σχεδόν 10% στην Paperpack καταβάλλοντας το ποσό των 6,7 ευρώ ανά μετοχή, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

Σε υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση των μετοχών της Paperpack τις οποίες δεν έχει ακόμη στην κατοχή της προχώρησε η εταιρεία Orlando Equity Holding, όπως διευκρινίζει σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση η Paperpack.

Η εταιρία ελέγχει ήδη το 90,026% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Paperpack, ενώ το τίμημα που προσφέρει φθάνει στο επίπεδο των 6,7 ευρώ ανά μετοχή. 

Παράλληλα η Paperpack δημοσιοποίησε και την έκθεση της χρηματιστηριακής Euroxx προς το διοικητικό συμβούλιο της Orlando Equity Holding, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι το τίμημα των 6,7 ευρώ είναι εύλογο. 

Η έκθεση της Euroxxπρος τη διοίκηση της Orlando Equity

 

Η δημόσια πρόταση της Orlando Equity

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Paperpack: Υπέβαλε αίτημα διαγραφής των μετοχών της από το XA

H Γενική Συνέλευση βρέθηκε σε καθολική απαρτία για τη λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης και ο συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων ήταν 3.953.090, ποσοστό 100% του εκπροσωπούμενου μετοχικού κεφαλαίου.