ΓΔ: 876.76 0.11% Τζίρος: 92.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέα εμπορική δομή και τρεις νέοι διευθυντές για την Παπαστράτος

Η νέα δομή της καπνοβιομηχανίας θα είναι στα πρότυπα της μητρικής εταιρείας Philip Morris, με παράλληλη αναβάθμιση τριών στελεχών του ομίλου.

Τη νέα της εμπορική δομή, στα πρότυπα της μητρικής εταιρείας Philip Morris International (PMI) ανακοίνωσε η εταιρεία Παπαστράτος.

Αναλυτικότερα, τη θέση του γενικού διευθυντή Εμπορικών Λειτουργιών αναλαμβάνει ο κ. Θέμης Χασιώτης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Παπαστράτος το 2006 στo ρόλο του Sales Promoter και εξελίχθηκε στον τομέα των Πωλήσεων ως Consumer Engagement Manager, Territory Manager, Sales Planning Manager, προτούμετακινηθεί το 2014 στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της PMI στη Λωζάνη, με καθήκοντα Manager Commercialization Reduced Risk Products (RRPs). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε διαδοχικές θέσεις ευθύνης στα τμήματα Πωλήσεων και Marketing, με πιο πρόσφατη τη Διεύθυνση B2C & Trade Ελλάδας.

Τη θέση της γενικής διευθύντριας Marketing & Digital αναλαμβάνει η κα. Κωνσταντίνα Ψαρράκου. Μέλος της οικογένειας της Παπαστράτος από το 2005, όπου ξεκίνησε ως Marketing trainee, εργάστηκε σε θέσεις ευθύνης ως Brand Manager Marlboro, Manager RetailVisibility και Area Manager Field Sales. Το 2013 ανέλαβε Διευθύντρια Marlboro Global Communicationsστα κεντρικά της PMI στη Λωζάνη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε καθήκοντα Brand Building Manager και ηγήθηκε του επιτυχημένου λανσαρίσματος του IQOS στην Ελλάδα ενώ μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση της Head of Marketing.

Τη θέση του γενικού διευθυντή Εμπειρίας Καταναλωτή αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Τυρέλης. Εργάζεται στην Παπαστράτος από το 2005αναλαμβάνοντας επιτελικούς ρόλους σε Consumer Engagement, Sales Strategy, National Sales and Commercial Region. Το 2015 ανέλαβε Country Manager Κύπρου & Μάλτας ενώ το 2017 διορίστηκε ως GlobalAgile Ways of Working Coach στην παγκόσμια ομάδα της PMI. Από το 2018 μέχρι και σήμερα, ηγήθηκε του Project Management Office στην Ελλάδα, αξιοποιώντας την εμπειρία του τόσο στον εμπορικό οργανισμό όσο και στις μεθοδολογίες Project Management.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Χαρπαντίδης συγχαίροντας τους νέους επικεφαλής για τους ρόλους τους, ανέφερε: «Ο Θέμης, η Κωνσταντίνα και ο Γιώργος είναι άνθρωποι της Παπαστράτος και πρεσβευτές του οράματος και των αξιών μας. Η ποιότητα και η επαγγελματική εξέλιξή τους μας χαροποιεί και μας κάνει περήφανους, ενώ αποτελεί εχέγγυο πως η συμβολή τους από τις νέες θέσεις τους θα είναι καθοριστική. Η πορεία #prostokalytero μας περιμένει για να συνεχίσουμε και να τη διανύσουμε όλοι μαζί. Εύχομαι ολόψυχα και στους τρεις, κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα» . 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το IQOS αδειοδοτήθηκε από τον FDA ως Προϊόν Καπνού Διαφοροποιημένου Κινδύνου

Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση του συνόλου των επιστημονικών δεδομένων που υπέβαλε η PMI στον FDA τον Δεκέμβριο 2016, ο Οργανισμός διαπιστώνει μειωμένη έκθεση των χρηστών του προϊόντος σε χημικές ουσίες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος: 237 εθελοντές εργαζόμενοι στηρίζουν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η Παπαστράτος συνεισφέρει στη «Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» της Κ.Ε.Δ.Ε. για την αντιμετώπιση της πανδημίας με 237 εθελοντές- εργαζόμενους από την Παπαστράτος για να στηρίξουν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε όλη τη χώρα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος: Δωρεά 50 καινούριων αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας για τις ΜΕΘ

Σήμερα παραδοθήκαν 19 καινούριοι αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» και μέσα στις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν άλλοι 31.