ΓΔ: 898.63 -0.74% Τζίρος: 98.36 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Έκτακτη ΓΣ για επέκταση παραγωγικής μονάδας ανακοίνωσε η Mediterra

To μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η ολοκλήρωση σχεδίου για την επέκταση παραγωγικής μονάδας για παραγωγή νέων προϊόντων με την ανέγερση διώροφου μεταλλικού κτηρίου και προμήθεια και εγκατάσταση απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού.

Την Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24 Μαρτίου ανακοίνωσε η Mediterra για την απόφαση σχετικά με την ολοκλήρωση επενδυτικού σχεδίου για την επέκταση παραγωγικής μονάδας για την παραγωγή νέων προϊόντων. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι μέτοχοι καλούνται την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 και ώρα 3:00 μμ, στα γραφεία της εταιρείας στη Χίο, στην περιοχή Καλλιμασιά, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις επί του μοναδικού θέματος της Ημερήσιας Διατάξεως, το οποίο είναι:

"Ολοκλήρωση επενδυτικού σχεδίου με τίτλο "Επέκταση παραγωγικής μονάδας για την παραγωγή νέων προϊόντων με την ανέγερση διώροφου μεταλλικού κτηρίου εφαπτόμενου στην ήδη υπάρχουσα κατασκευή, προμήθεια και εγκατάσταση απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού." - Κάλυψη ιδίας συμμετοχής".

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας για τη λήψη αποφάσεως σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, η τυχόν Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 31η Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης των μετόχων με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mediterra: Εγκρίθηκε από τη Γ.Σ. η επέκταση της παραγωγικής μονάδας

Το ύψος της επιχορήγησης ανήλθε στο 41% της συνολικής επένδυσης ενώ η ιδία συμμετοχή ποσού 545.000 ευρώ καλύφθηκε από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 2.114.600 ευρώ της 15ης Φεβρουαρίου 2008.