ΓΔ: 860.03 -1.76% Τζίρος: 47.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:16:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
deals, symfwnies, ependyseis
Φώτο: Shutterstock

Απόκτηση ακινήτου από την Intercontinental έναντι 12 εκατ. ευρώ

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Κηφισίας, ενώ μέρος αυτού θα επαναμισθωθεί στον φαρμακευτικό όμιλο GlaxoSmithKline που διατηρεί εκεί τα κεντρικά του γραφεία.

Την απόκτηση κυριότητας ακινήτου έναντι του ποσού των 12,05 εκατ. ευρώ δημοσιοποίησε η εταιρεία Intercontinental, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Σε αυτήν υπογραμμίζει ότι «η Intercontinental International ΑΕΕΑΠ (ICI), σε συνέχεια συμμετοχής της σε κλειστή ιδιωτική διαγωνιστική διαδικασία όσον αφορά στην απόκτηση της κυριότητας ακινήτου, (κτηρίου γραφείων, ανωδομής 3.180,32 τμ) επί της λεωφόρου Κηφισίας 266 στο Χαλάνδρι και την επαναμίσθωση μέρους αυτού στο τωρινό ιδιοκτήτη, την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία GLAXOSMITHKLINE Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ (η Συναλλαγή), ενημερώνει τους Μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι κατόπιν διαπραγματεύσεων με το νυν ιδιοκτήτη όσον αφορά στους επιμέρους όρους της Συναλλαγής, υπέγραψε μνημόνιο συναντίληψης σχετικά με το πλαίσιο και τον άμεσο χρονισμό της ολοκλήρωσης της Συναλλαγής με συνολικό τίμημα 12.050.000,00 Ευρώ. Η ICI είναι ικανοποιημένη  με την πορεία των διαπραγματεύσεων και ενδιαφέρεται να προχωρήσει άμεσα στην εκτέλεση των συμβάσεων που σχετίζονται με την εν λόγω συναλλαγή. Η Εταιρεία θα ενημερώσει τους Μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωσή της, για τη σκοπούμενη ευόδωση της Συναλλαγής». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intercontinental: Αύξηση κεφαλαίων από λειτουργικές δραστηριότητες το 2020

Τα λειτουργικά κέρδη της εταιρείας ανήλθαν σε 5,83 εκατ. ευρώ, έναντι 7,73 εκατ. ευρώ που ήταν το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Την 31η Δεκεμβρίου του 2020, στον Όμιλο ανήκαν συνολικά 32 ακίνητα, κυρίως καταστήματα και γραφεία.