ΓΔ: 876.76 0.11% Τζίρος: 92.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Στο 23,25% αυξήθηκε το ποσοστό του ιδρύματος ΚΙΚΠΕ στη Viohalco

Συνολικά, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του κ. Ιπποκράτη Ιωάννη Στασινόπουλου στη Viohalcο υπερέβη το όριο του 25%, και ανέρχεται σε 27,92%.

Σε 23,25% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου αυξήθηκε το ποσοστό του συμμετοχής του ιδρύματος ΚΙΚΠΕ στη Viohalco, από 18.99 %. Επιπλέον, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του κ. Ευάγγελου Στασινόπουλου στη Viohalcο κατήλθε του ορίου του 20%. Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Viohalco έλαβε δύο γνωστοποιήσεις σημαντικών συμμετοχών που αναφέρουν ότι:

  • o κ. Ευάγγελος Στασινόπουλος μεταβίβασε αιτία δωρεάς 11.053.236 μετοχές της Viohalcο, ήτοι 4,27% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Viohalcο, στο Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου (Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ). Κατά συνέπεια, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του κ. Ευάγγελου Στασινόπουλου στη Viohalcο κατήλθε του ορίου 20%, και είναι πλέον 19,20% επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalco,
  • το Ίδρυμα ΚΙΚΠΕ απέκτησε 11.053.236 μετοχές της Viohalcο, ήτοι 4,27% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Viohalcο. Κατά συνέπεια, το ποσοστό συμμετοχής του στη Viohalcο αυξήθηκε από 18,99% σε 23,25% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Viohalco, και
  • το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΚΙΚΠΕ χορήγησε στον κ. Ιπποκράτη Ιωάννη Στασινόπουλο, υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, την αποκλειστική εξουσία, ενεργώντας εξ ονόματος και για λογαριασμό του Ιδρύματος KIKΠE, να ασκεί κατά την κρίση του τα δικαιώματα ψήφου που συνδέονται με τις ως άνω μετοχές της Viohalcο.

Αυτά τα δικαιώματα ψήφου αθροίζονται με τα δικαιώματα ψήφου που ήδη κατέχει ο κ. Ιπποκράτης Ιωάννης Στασινόπουλος (23,65% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalcο). Συνολικά, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου του κ. Ιπποκράτη Ιωάννη Στασινόπουλου στη Viohalcο υπερέβη το όριο του 25%, και ανέρχεται σε 27,92% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Viohalcο.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση της Viohalco.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ