ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SATO

SATO: Ανάληψη του εξοπλισμού καθισμάτων για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Η ολοκλήρωση του έργου έγινε με τη συνεργασία των Intrakat και Fraport, ενώ η συνολική του αξία ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την υλοποίηση του έργου για τον εξοπλισμό των νέων περιφερειακών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής, ανακοίνωσε η εταιρεία SATO. Η ανάθεση του έργου έγινε το 2018 από την Intrakat, για λογαριασμό της εταιρείας Fraport Greece, και αφορά την εγκατάσταση όλων των καθισμάτων αναμονής σε 14 εθνικά περιφερικά αεροδρόμια: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ζάκυνθος, Χανιά, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Άκτιο, Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη, Σάμος, Σκιάθος και Μυτιλήνη .

Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, ενώ η αξία του για τη  SATO ανήλθε στα 1.347.097 ευρώ με διάρκεια υλοποίησης τρία χρόνια.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας ανέφερε τα εξής: «Στα πλαίσια της ανανέωσης των αεροδρομίων, η SATO συνέβαλε στην υλοποίηση τους με καινοτόμα προϊόντα τα οποία καλύπτουν όλα τα διεθνή standards βάσει των απαιτήσεων και των προδιαγραφών του έργου. 

Τα καθίσματα αναμονής της σειράς  FLY2D καλύπτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις, ενώ με την λιτή και μοντέρνα αισθητική τους δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα  στους  χώρους αναμονής των αεροδρομίων.

Η SATO ευχαριστεί την Intrakat και την Fraport για την άψογη συνεργασία τους, καθώς επίσης και το ανθρώπινο δυναμικό όλων των εμπλεκομένων, που συνέβαλε στην υλοποίηση του έργου.

Με προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και τη δημιουργία προϊόντων με υψηλές ποιοτικές και τεχνικές προδιαγραφές, η SATO καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός ιδανικού περιβάλλοντος εργασίας: καθίσματα γραφείου, αμφιθεάτρων, αεροδρομίων και συνεδριακών χώρων, υπαλληλικά και διευθυντικά γραφεία καθώς και διαχωριστικά χώρων».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την αξιοποίηση του αεροδρομίου Καλαμάτας

Η προκήρυξη του διαγωνισμού από την πλευρά της ΕΕΣΥΠ αφορά στην πρόσληψη τριών συμβούλων (Χρηματοοικονομικού, τεχνικού/κυκλοφοριακού και νομικού) που θα αναλάβουν να σχεδιάσουν  τη βέλτιστη πρόταση αξιοποίησης σχετικά με τη σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου.