ΓΔ: 1203.73 -1.30% Τζίρος: 45.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:35:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στρατηγική συνεργασία Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με Σχολές ΔΕΛΤΑ

Στην ενημέρωση των νέων σχετικά με την αγορά εργασίας μετά την πανδημία στοχεύει η συνεργασία των δύο φορέων, μέσα από τη διοργάνωση δωρεάν webinars.

Στρατηγική συνεργασία με σκοπό την ανάληψη καινοτόμων εκπαιδευτικών δράσεων, δρομολογούν από κοινού το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και οι Σχολές ΔΕΛΤΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι δύο φορείς, με τη συνεργασία τους εγκαινιάζουν δωρεάν webinars εστιασμένα στις ανάγκες εκπαίδευσης των νέων καθώς και ενημέρωσής τους για ζητήματα σχετικά με την αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και οι Σχολές ΔΕΛΤΑ διοργανώνουν το πρώτο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Νέα Εργασιακή Πραγματικότητα στη Μετά - Covid Εποχή», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Απριλίου, 17:00 - 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Zoom.

Το webinar θα χαιρετίσουν ο Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, γενικός διευθυντής και μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και ο Δρ. Κωνσταντίνος Κιούσης, γενικός διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Σχολές ΔΕΛΤΑ, ως επίσημο μέλος του επιμελητηρίου, θα συμμετέχουν ενεργά στην Επιτροπή Εκπαίδευσης του φορέα, μέσω υποβολής προτάσεων δημιουργίας και πιστοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων για διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενώνουν δυνάμεις Αμερικανικό Κολλέγιο και Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά»

Η συνεργασία των δυο ιδρυμάτων θα στοχεύει στην προώθηση της καινοτομίας, της έρευνας και της εξωστρέφειας μέσα από μία σειρά ενεργειών που περιλαμβάνουν την από κοινού συμμετοχή τους σε προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκρίθηκε η εξαγορά Μητροπολιτικού Κολλεγίου - ΙΕΚ ΑΚΜΗ από BC Partners

Την έγκριση της έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού που αναφέρει ότι η υπό κρίση συγκέντρωση δεν έχει οριζόντια ούτε κάθετη διάσταση και δεν προκαλεί αξιοσημείωτες συσπειρωτικές επιπτώσεις στον ανταγωνισμό.
Stathopoulos-Nikos-BC Partners
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η BC Partners εξαγοράζει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η συμφωνία είναι η δεύτερη επένδυση της BC Partners GR Investment LP (BCPGR), του ειδικού επενδυτικού βραχίονα της BC Partners που επιδιώκει να επενδύει και να υποστηρίζει εταιρείες με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης στην Ελλάδα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συνεργασία του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer με το ΑΠΘ

Η φαρμακοβιομηχανία έχει εξασφαλίσει στο συγκεκριμένο έργο τη συμμετοχή διεπιστημονικής ομάδας από Ελλάδα, Ολλανδία και Πορτογαλία, υπό τον συντονισμό του ΑΠΘ, καθώς και μελών του παγκόσμιου δικτύου της εταιρείας.