ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Sky Express: Συμφωνία με Qatar Airways για πτήσεις σε ελληνικά νησιά

Σε συμφωνία με την Qatar Airways, ήρθε η Sky Express με τις δύο εταιρείες να σχεδιάζουν συνεργασία σε πτήσεις που θα συνδέουν τη Ντόχα με τα ελληνικά νησιά.

Η Sky Express έκανε γνωστή την υπογραφή συμφωνίας με την Qatar Airways, η οποία αφορά σε συνεργασία στις πτήσεις που θα συνδέουν τη Ντόχα με τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters. η Sky Express πραγματοποιεί πτήσεις σε 24 ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων η Κέρκυρα, η Σαντορίνη και η Κρήτη.

Η Sky Express ανέφερε πως η συμφωνία θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδεύουν στο δίκτυό της.

Σημειώνεται πως η Qatar Airways πραγματοποιεί πτήσεις προς την Αθήνα από το 2005, ενώ πέρυσι πρόσθεσε πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

sky express-aeroporikes
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλαγές στα δρομολόγια πτήσεων της SKY EXPRESS στις 6 Μαΐου

Η συμμετοχή της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος στην γενική απεργία της 6ης Μαΐου με 4ωρη στάση εργασίας θα οδηγήσει σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία διασύνδεσης Sky Express και Cyprus Airways

Με ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν οι επιβάτες, μετά τη συμφωνία με τη Cyprus Airways.
aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την πρώτη πτήση με βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα πραγματοποίησε η Aegean

Από τις αρχές του προηγούμενου χρόνου η Aegean έχει αρχίσει να παραλαμβάνει τα 46 Airbus A320neo που είχε παραγγείλει. Τα νέα αεροσκάφη έχουν κατά 19-23% χαμηλότερο αποτύπωμα σε σχέση με τα παλαιότερα ακόμα και με συμβατικά καύσιμα.