ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Sky Express: Συμφωνία με Qatar Airways για πτήσεις σε ελληνικά νησιά

Σε συμφωνία με την Qatar Airways, ήρθε η Sky Express με τις δύο εταιρείες να σχεδιάζουν συνεργασία σε πτήσεις που θα συνδέουν τη Ντόχα με τα ελληνικά νησιά.

Η Sky Express έκανε γνωστή την υπογραφή συμφωνίας με την Qatar Airways, η οποία αφορά σε συνεργασία στις πτήσεις που θα συνδέουν τη Ντόχα με τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters. η Sky Express πραγματοποιεί πτήσεις σε 24 ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων η Κέρκυρα, η Σαντορίνη και η Κρήτη.

Η Sky Express ανέφερε πως η συμφωνία θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδεύουν στο δίκτυό της.

Σημειώνεται πως η Qatar Airways πραγματοποιεί πτήσεις προς την Αθήνα από το 2005, ενώ πέρυσι πρόσθεσε πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία διασύνδεσης Sky Express και Cyprus Airways

Με ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν οι επιβάτες, μετά τη συμφωνία με τη Cyprus Airways.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Πράσινο φως» από την ΕΕ για διάσωση της Aegean με ανταλλάγματα για το Δημόσιο

Με ένεση 120 εκατ. ευρώ από το δημόσιο διασώζεται η Αegean μετά τις απώλειες που υπέστη από την κρίση της πανδημίας, ενώ το σχέδιο που ενέκρινε η Κομισιόν προβλέπει ότι το κράτος θα πάρει 11,5% των μετοχών σε χαμηλή τιμή εντός πενταετίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AEGEAN: 3 νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Μύκονο και Σαντορίνη

Με 33 νέα απευθείας δρομολόγια, που ενισχύουν σημαντικά τις βάσεις σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, αλλά και τις 3 νέες βάσεις σε Κέρκυρα, Σαντορίνη και Μύκονο, συνολικά θα απασχολήσει 17 έως 20 αεροσκάφη, αποκλειστικά στην περιφέρεια.