Φώτο: Shutterstock

Sky Express: Συμφωνία με Qatar Airways για πτήσεις σε ελληνικά νησιά

Σε συμφωνία με την Qatar Airways, ήρθε η Sky Express με τις δύο εταιρείες να σχεδιάζουν συνεργασία σε πτήσεις που θα συνδέουν τη Ντόχα με τα ελληνικά νησιά.

Η Sky Express έκανε γνωστή την υπογραφή συμφωνίας με την Qatar Airways, η οποία αφορά σε συνεργασία στις πτήσεις που θα συνδέουν τη Ντόχα με τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters. η Sky Express πραγματοποιεί πτήσεις σε 24 ελληνικούς προορισμούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων η Κέρκυρα, η Σαντορίνη και η Κρήτη.

Η Sky Express ανέφερε πως η συμφωνία θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδεύουν στο δίκτυό της.

Σημειώνεται πως η Qatar Airways πραγματοποιεί πτήσεις προς την Αθήνα από το 2005, ενώ πέρυσι πρόσθεσε πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία διασύνδεσης Sky Express και Cyprus Airways

Με ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express θα μπορούν πλέον να ταξιδεύουν οι επιβάτες, μετά τη συμφωνία με τη Cyprus Airways.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καμία αλλαγή στα δρομολόγια της Aegean μέσα στο lockdown

Η αεροπορική εταιρεία θα διατηρήσει το σύνολο του εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου με προσαρμοσμένες συχνότητες δρομολογίων. Αποκαθίστανται και τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Γερμανία και Κύπρο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Star Alliance: Δεσμεύσεις για την ασφάλεια της υγείας επιβατών και εργαζομένων

Η αεροπορική βιομηχανία αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της. Συνεργαζόμενοι με όλους τους εμπλεκόμενους στον κλάδο, η Star Alliance και οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της είναι ενωμένες, βοηθώντας στην αποκατάσταση και στη διατήρηση της εμπιστοσύνης στα αεροπορικά ταξίδια και στη σύνδεση ανθρώπων και πολιτισμών, για μία ακόμη φορά.