ΓΔ: 863.18 -1.40% Τζίρος: 33.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:35:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
 ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ
Φώτο: ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ

Ανασυγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΦΟΙ Κορδέλλου

Νέο εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ορίστηκε ο Γεώργιος Τσιάκκας, ενώ προσωρινό ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ο Ανδρέας Κουτούπης.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό, ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ.κ. Luciano Giovanni de Portu, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και Γεωργία Κορδέλλου του Κωνσταντίνου, εκτελεστικό μέλος, υπέβαλαν στις 22/3/2021 τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ της εταιρείας για προσωπικούς λόγους, έχοντας ενημερώσει εγκαίρως το Δ.Σ. για την αδυναμία τους να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αφού εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του για την προσφορά τους, τις προσφερθείσες υπηρεσίες τους και για την αποτελεσματική και άψογη συνεργασία τους κατά τη συνεδρίασή του στις 23/3/2021, εξέλεξε σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών τους κατωτέρω: 

1) Τον κ. Γεώργιο Τσιάκκα του Δημητρίου, Οικονομικό Διευθυντή της Εταιρείας, ως νέο εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση της παραιτηθείσης κ. Γεωργίας Κορδέλλου του Κωνσταντίνου, κατ’ άρθρο 82 παρ. 1 του ν. 4548/2018, 3 παρ. 1 του ν. 3016/2002 και 11 παρ. 1 του καταστατικού της Εταιρείας, για το υπόλοιπο της θητείας της, (εκλεγείσα από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας της 12/07/2019, με τριετή θητεία ήτοι έως τις 12.07.2022, παρατεινόμενη μέχρι την ημερομηνία της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μετά την λήξη της τριετίας).

2) Τον κ. Ανδρέα Κουτούπη του Γεωργίου, Καθηγητή Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και Ελεγκτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, ως προσωρινό Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Luciano Giovanni de Portu, κατ’ άρθρο 82 παρ. 1 του ν. 4548/2018, 3 παρ. 1 του ν. 3016/2002 και 11 παρ. 1 του καταστατικού της Εταιρείας μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία και θα αποφασίσει κατ’ άρθρο 82 του Ν. 4548/2018 και 3 παρ. 1 του ν. 3016/2002 (ή της εκάστοτε ισχύουσας διάταξης του ν. 4706/2020 σε περίπτωση που η Γενική Συνέλευση αυτή λάβει χώρα μετά από την έναρξη ισχύος του νόμου αυτού), είτε τον ορισμό του ίδιου ως μέλους για το εντεύθεν διάστημα της θητείας του (εκλεγέντος από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας της 12/07/2019, με τριετή θητεία ήτοι έως την 12.07.2022, παρατεινόμενη μέχρι την ημερομηνία της πρώτης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μετά την λήξη της τριετίας), είτε την εκλογή νέου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους μέχρι τη λήξη της θητείας του κατά τα ως άνω. Επισημαίνεται ότι, όπως εξέτασε και διαπίστωσε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο, το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Κουτούπης, πληροί τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθ. 4 του ν. 3016/2002, ενώ παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε υπόψιν και τα κριτήρια ανεξαρτησίας του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020, προκειμένου η Εταιρεία να τελεί σε συμμόρφωση και με το νέο αυτό νόμο από την έναρξη ισχύος του. 

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ", ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

  • Αγγελική Κορδέλλου του Κωνσταντίνου, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος. 
  • Μαργαρίτα Κορδέλλου του Αντωνίου, εκτελεστικό μέλος, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Γεώργιος Τσιάκκας του Δημητρίου, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Σταύρος Αντωνόπουλος του Αθανασίου, εκτελεστικό μέλος.
  • Κωνσταντίνος Βαρσάμης του Μιχαήλ, μη εκτελεστικό μέλος. 
  • Ανδρέας Κουτούπης του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
  • Φοίβος Βρέττας του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Psaltis-Alpha Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ένα βήμα μπροστά η Alpha Bank στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας

«Στην Alpha Bank μοιραζόμαστε το αίσθημα αισιοδοξίας που επικρατεί για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και μάλιστα βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά σε αυτό, μετά την επιτυχή ΑΜΚ μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Β. Ψάλτης.
Attica bank, trapeza attikis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τουλάχιστον μια προσφορά για Attica Bank, συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ.

Αύριο θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας. Σημειώνεται ότι η αύξηση κεφαλαίου της τράπεζας ειναι εξασφαλισμένη από το ΤΧΣ σε περίπτωση που δεν κριθεί ικανοποιητικό το επενδυτικό ενδιαφέρον.