ΓΔ: 909.16 0.56% Τζίρος: 50.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
 ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ
Φώτο: ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ

Αφοί Κορδέλλου: Ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση δανεισμού από ΕΤΕ

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της μετά και τη διμερή σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα προχωρά η συμφωνία για τη μακροχρόνια διευθέτηση του δανεισμού της.

Την ολοκλήρωση της διαδικασία αναδιάρθρωσης του δανεισμού της καθώς προχώρησε σε συμφωνία και με την Εθνική Τράπεζα, γνωστοποίησε η ετιαρεία ΑΦΟΙ Κορδέλλου, με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Σε αυτήν τονίζει ότι: «Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Χ. ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 25.06.2021 υπογράφηκε η διμερής σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα, η οποία διέπεται από την οριστική συμφωνία (Head of Terms) που είχε συναφθεί με τις Τράπεζες Alpha BankΑΛΦΑ -2,64%, Εθνική, Eurobank και Πειραιώς την 31.07.2019, για την αναδιάρθρωση των δανειακών της υποχρεώσεων.

Οι διμερείς συμβάσεις με τις υπόλοιπες πιστώτριες τράπεζες έχουν ήδη υπογραφεί, συνεπώς ολοκληρώνεται και τυπικά η συμφωνία της 31.07.2019, η οποία περιλαμβάνει τη μακροπρόθεσμη διευθέτηση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας και τη μείωση του χρηματοοικονομικού της κόστους».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Bank: Μεγάλη ζήτηση για την ομολογιακή έκδοση, στο 2,625% το επιτόκιο

Χαρακτηριστικό της μεγάλης ζήτησης ήταν πως η κάλυψη του βιβλίου προσφορών έφτασε τη 1,5 φορά, μέσα σε μόλις 1 ώρα από το άνοιγμα του, ενώ η τελική ζήτηση ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ. Η απόδοση του ομολόγου διαμορφώθηκε στο 2,625%.