ΓΔ: 787.43 1.63% Τζίρος: 68.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σχέδια για δεύτερο εκπτωτικό χωριό MacArthurGlen

Σε ακόμη καλύτερη πορεία προσβλέπει η διοίκηση του McArthurGlen καθώς θα αναπτυχθούν τα brands που βρίσκονται στο χώρο, ενώ σχεδιάζεται και η δημιουργία ενός νέου εκπτωτικού χωριού εντός της Αττικής.

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι πωλήσεις του εκπτωτικού χωριού της McArthurGlen στα Σπάτα, σε συνέχεια μίας ικανοποιητικής χρονιάς. Η διοίκηση του πρώτου εκπτωτικού χωριού στη χώρα μας προσβλέπει στην περαιτέρω διεύρυνση του προϊοντικού του μίγματος σε ό,τι αφορά τα καταστήματα αλλά και τα brands που διαθέτουν παρουσία στους χώρους του, ώστε μέχρι το τέλος της χρονιάς να μην υπάρχουν κενά.

Περαιτέρω, στο στόχαστρο της διοίκησης τίθεται η προσθήκη ενός ακόμη χωριού, ενδεχομένως εντός της Αττικής, καθώς το μοντέλο της McArthurGlen δείχνει να αποδίδει στη χώρα μας. Με δεδομένο ότι οι Έλληνες καταναλωτές έχουν καταστεί πολύ πιο συνειδητοποιημένοι σε ό,τι αφορά τις ανάγκες τους και πιο εκλογικευμένοι σε σχέση με τις δαπάνες τους, το concept του εκπτωτικού χωριού αναδεικνύεται σε νικητή στην τρέχουσα συγκυρία, ειδικά όταν ο χώρος ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της οικογένειας.

Για το 2018 οι πωλήσεις του εκπτωτικού χωριού κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ το 2019 αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά. Το θετικό μομέντουμ οφείλεται τόσο στην προσθήκη νέων σημείων, αλλά και στην βελτιωμένη απόδοση των υπαρχόντων καταστημάτων που οδηγούν σε άνοδο των πωλήσεων και σε επίπεδο like for like.

Η τάση του athleisure δείχνει να τροφοδοτεί ιδιαιτέρως τις πωλήσεις της McArthurGlen στην χώρα μας, στο στόχαστρο της οποίας τίθεται και η διεύρυνση της παρουσίας της συνολικά σαν διεθνής όμιλος στο Διαδίκτυο μέσω της δημιουργίας οnline shop.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανοίγει νέα καταστήματα η Inditex κόντρα στην κρίση του εμπορίου

Σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη ετοιμάζεται να θέσει σε λειτουργία μέσα στο 2021 ο ισπανικός όμιλος fast fashion, ενώ μεγάλη αύξηση πωλήσεων καταγράφεται και μέσω του ψηφιακού καταστήματος.