ΓΔ: 878.44 0.19% Τζίρος: 8.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:07:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Jumbo

Ανοίγουν για click inside τα καταστήματα Jumbo αλλά με περιορισμούς

Μέχρι 30 λεπτά θα μπορεί να διαρκέσει η παραμονή των καταναλωτών στα καταστήματα Jumbo. Με click inside θα λειτουργήσουν και συγκεκριμένα καταστήματα ΙΚΕΑ σε όλη την Ελλάδα.

Παρά τους πρόσθετους περιορισμούς που επιβλήθηκαν για την λειτουργία των καταστημάτων, οι μεγάλες αλυσίδες προτίθεται να ανοίξουν ξανά λειτουργώντας τόσο με click away όσο και click inside. Ενόψει και του Πάσχα η αλυσίδα Jumbo ενημέρωσε τους πελάτης πως από την Δευτέρα θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα, πλην κάποιων που παραμένουν κλειστά, αλλά η παραμονή τους εντός θα είναι μόνο για 30 λεπτά. Από την πλευρά της η IKEA ανακοίνωσε πως με click inside θα λειτουργήσει και το μικρό κατάστημα στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Jumbo των Σπάτων, του Αμαρουσίου στο Avenue, Θεσσαλονίκης και Πάτρας. Όσοι κλείσουν ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας θα λάβουν επιβεβαιωτικό email και 2 ώρες πριν το ραντεβού θα λαμβάνουν email και sms υπενθύμισης. Σε περίπτωση που κλείσουν το ραντεβού σε λιγότερο από 2 ώρες πριν την επίσκεψή τους θα λαμβάνουν άμεσα email & sms επιβεβαίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα αριθμός των ατόμων που επιτρεπόταν να βρίσκονται σε ένα κατάστημα ταυτόχρονα ήταν με κανόνα 1 άτομο ανά 25 τ.μ., όπως ισχύει και στα σούπερ μάρκετ. Ωστόσο πριν την επανεκκίνηση του εμπορίου, αποφασίστηκε να τεθεί κι ένας επιπλέον περιορισμός που ορίζει ότι δεν θα μπορούν να βρίσκονται εντός καταστήματος περισσότεροι από 20 πελάτες ανεξαρτήτου έκτασης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αλυσίδας: «Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 5 Απριλίου όλα μας τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργούν με την υπηρεσία του ραντεβού. Το ραντεβού ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μόνο για 1 άτομο. Λόγω του περιορισμού των 20 ατόμων στις περιοχές που είναι στο «βαθύ κόκκινο», τα ραντεβού εντός του καταστήματος ΔΕΝ μπορούν να ξεπερνούν τα 30 λεπτά. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα των Σπάτων, του Αμαρουσίου στο Avenue, Θεσσαλονίκης και Πάτρας. Ευχαριστούμε πολύ».

Μόνο με τη μέθοδο του click away θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου τα μεγάλα καταστήματα ΙΚΕΑ, εξαιτίας του νέου πρόσθετου περιορισμού έως 20 ατόμων σε ένα κατάστημα. Κανονικά θα λειτουργήσουν όμως τα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών που υπάρχουν στην Ελλάδα, με εξαιρέσεις σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, ενώ και το μικρό κατάστημα στον Πειραιά θα εξυπηρετέι με click inside.

Η ανακοίνωση των IKEA αναφέρει ότι «Από 5/4 μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με Click Away στα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, Κηφισός & Λάρισα, (ΙΚΕΑ Ιωάννινα από 6/4) & στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Καλαμάτα, Ρόδος, Χανιά και Ηράκλειο και με Click Inside στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς & σε όλα τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών (εκτός IKEA Πάτρα). Το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη & το Κέντρο Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ Πάτρα παραμένουν προσωρινά κλειστά».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ