ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:03:19 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Μετά τη γενική συνέλευση μετόχων της εταιρείας, ο κ. Βασίλειος Λουμιώτης ορίστηκε από το ΔΣ της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα ανακοίνωσε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, μετά την έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων που πραγματοποίησε την Παρασκευή, 9 Απριλίου. Παράλληλα, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Βασίλειος Λουμιώτης ορίστηκε από το ΔΣ της εταιρείας ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει τα εξής:

«Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής η Εταιρεία), σε συνέχεια της από 4-1-2021 ανακοίνωσής της, γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν της  απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, που έλαβε χώρα, στις 9-4-2021, η ιδιότητα του Ανεξάρτητου-Μη Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας κ. Βασιλείου Λουμιώτη του Ιωάννη, αντικαταστάτου, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν. 3016/2002, όπως ισχύει,  της παραιτηθείσης, στις 31-12-2020, κας. Ναταλίας Νικολαΐδη του Εμμανουήλ, αποδόθηκε στον κ. Βασίλειο Λουμιώτη του Ιωάννη και για το εφεξής χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας της παραιτηθείσης. Ο κ. Βασίλειος Λουμιώτης του Ιωάννη, πληροί τα κριτήρια του άρθρου 4 του Ν. 3016/2002, όπως ισχύει, περί ανεξαρτήτου μέλους. Κατόπιν τούτου, το Δ.Σ. της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του, στις 9-4-2021, ανασυγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

 1. Θεοδόσιος Παπαγεωργόπουλος του Παναγιώτη, Πρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος
 2. Δημήτριος Κυριακόπουλος του Γεωργίου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος
 3. Λάμπρος Βαρούχας του Δημητρίου, εκτελεστικό μέλος
 4. Νικόλαος Γαλέτας του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
 5. Γεώργιος Κατσάμπας του Αριστείδη, μη εκτελεστικό μέλος
 6. Κωνσταντίνος Κατσαρός του Γεωργίου, εκτελεστικό μέλος
 7. Σπυρίδων Κοκκόλης του Βασιλείου, εκτελεστικό μέλος
 8. Χρήστος-Αλέξης Κομνηνός του Κωνσταντίνου, μη εκτελεστικό μέλος
 9. Νικόλαος Κουδούνης του Κωνσταντίνου, μη εκτελεστικό μέλος
 10. Περικλής Σαπουντζής του Χρήστου, εκτελεστικό μέλος
 11. Ηλίας Στασινόπουλος του Νικολάου, μη εκτελεστικό μέλος
 12. Σταύρος Βολουδάκης του Ευαγγέλου, εκτελεστικό μέλος
 13. Thomas George Sofis του George, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
 14. Βασίλειος Λουμιώτης του Ιωάννη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Επίσης, σε συνέχεια της ανωτέρω αποφάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, ο κ. Βασίλειος Λουμιώτης του Ιωάννη, αντικαταστάτης της ως άνω παραιτηθείσης, κας Ναταλίας Νικολαΐδη του Εμμανουήλ, ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του, στις 9-4-2021, μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, σύμφωνα με τον ν. 4449/2017, όπως ισχύει, και για το εφεξής χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας της παραιτηθείσης. Η Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας αποτελείται από τα ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της Εταιρείας, κ.κ. Βασίλειο Λουμιώτη και Νικόλαο Γαλέτα, και το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Κουδούνη, ενώ όρισε, μετά την ανασυγκρότησή της σε Σώμα, τον κ. Βασίλειο Λουμιώτη, ως Πρόεδρό της, καθώς πληροί τα κριτήρια που προβλέπονται από την παρ. 1 του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, όπως ισχύει».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη συνέλευση ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ για διανομή κερδών στους μετόχους

Για τις 9 Απριλίου έχει προγραμματισεί η έκτακτη συνέλευση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί η διανομή των κερδών στους μετόχους και θα εκλεγεί προσωρινό μέλος ΔΣ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Νέος αναπληρωτής γενικός διευθυντής στον κλάδο αλουμινίου

Πρόκειται για τον κ. Ν. Καραμπατέα, ενώ ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής διευθυντής του Τομέα Έλασης Αλουμινίου, κ. Στ. Βολουδάκης αναλαμβάνει τον συντονισμό των θυγατρικών εταιρειών του κλάδου αλουμινίου