ΓΔ: 892.38 -1.51% Τζίρος: 55.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:58:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Κέκροψ: Τι δηλώνει για την απόφαση του Αρ. Πάγου για την έκταση στο Ψυχικό

«Η υπόθεση θα εκδικασθεί κατ' ουσία στον Αρειο Πάγο, ενώ απορρίφθηκαν οι πρόσθετες παρεμβάσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εισηγμένης.

Ο Αρειος Πάγος αποδέχτηκε την αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για την αναίρεση απόφασης του Εφετείου Αθηνών, σχετικά με την αξιοποίηση των 300 στρεμμάτων που διαθέτει στο Παλαιό Ψυχικό (περιοχή «Λατομείο») η Κέκροψ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε (απάντηση στην Επ. Κεφαλαιαγοράς) η Κέκροψ αναφέρει: 

Η Εταιρεία "ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε." σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών της, αναφορικά με την διεκδικούμενη από το Ελληνικό Δημόσιο έκταση 300 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού (γνωστή ως περιοχή "Λατομείου"), γνωστοποιεί ότι, κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Αρείου Πάγου, ενημερώθηκε ότι δημοσιεύθηκε σήμερα, 15 Απριλίου 2021 η υπ' αριθ. 502/2021 απόφαση του Αρείου Πάγου, δυνάμει της οποίας αναιρείται μεν η με αριθμό 3039/2019 τελεσίδικη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών (2ο Τμήμα Δημόσιο), αλλά η υπόθεση θα εκδικασθεί κατ' ουσία στον Αρειο Πάγο, ενώ απορρίφθηκαν οι πρόσθετες παρεμβάσεις.

Η Εταιρεία αφού λάβει γνώση του κειμένου της απόφασης θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό άμεσα για οτιδήποτε νεότερο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο ΔΣ και Επιτροπή Ελέγχου εξέλεξε η ΚΕΚΡΟΨ

Ο Πρόεδρος γνωστοποίησε στη Γενική Συνέλευση ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξενοδοχεία: Χάθηκε το 80% του τζίρου, τεράστιο έλλειμμα ρευστότητας

Μόνο ένα στα πέντε ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας έμειναν ανοικτά το 2020. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ζητά ενίσχυση ρευστότητας, καθώς τα μέτρα ως τώρα καλύπτουν μόνο το 1/3 των αναγκών.