ΓΔ: 877.24 1.10% Τζίρος: 59.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
BAT, British American Tobbaco, ilektroniko tsigaro
Φωτο: BAT

H BAT Hellas στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Οπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν τα προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης συμβάλλοντας στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων της.

Σημαντική διάκριση για την British American Tobacco Hellas η επιλογή της στη λίστα με τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της χώρας, στον καταξιωμένο θεσμό Best Workplaces. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία που τα τελευταία χρόνια, έχει διακριθεί συνολικά 18 φορές ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον, κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, επιβεβαιώνοντας τη σημασία που δίνει στη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού.

Η εταιρεία στη διάρκεια του 2021 επενδύει περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ στους ανθρώπους της διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τις παροχές, παρά την κρίση της πανδημίας. Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν τα προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης συμβάλλοντας στη διαρκή εξέλιξη των εργαζομένων της.

Η BAT επιπλέον προσφέρει σταθερά μια ευρεία γκάμα παροχών στο ανθρώπινο δυναμικό της, ενώ ήταν από τις πρώτες εταιρείες στη χώρα που εφάρμοσε τα προγράμματα “Smart Working” & “Safe Working”, δηλαδή την εργασία εκτός γραφείου, μεριμνώντας για την ασφάλεια των ανθρώπων της με απολύτως καμία αλλαγή στα οφέλη και στα δικαιώματά τους και διευκολύνοντάς τους στην ισορροπία μεταξύ οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Παράλληλα, η British American Tobacco Hellas αναλαμβάνει σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες, με τη συμμετοχή των εργαζομένων, για την ανακούφιση αδύναμων πολιτών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, κ. Βιτάλι Κοτσένκο, τόνισε: «Σκοπός της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητά της ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), για τους ενήλικες καταναλωτές, για την κοινωνία και για τους ανθρώπους της εταιρείας. Μέσα στο πρωτόγνωρο για όλους εργασιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο χρόνο, θεωρούμε πως η στήριξη και η δημιουργία ενός πλαισίου ασφάλειας για τους εργαζομένους αποτελεί ευθύνη μας».

Πρόσφατα η ΒΑΤ Hellas, προχώρησε σε νέες σημαντικές επενδυτικές κινήσεις στην ελληνική αγορά σε συνέχεια της πολύχρονης υποστήριξης της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Άξονας των νέων επενδύσεων είναι η υψηλή τεχνολογία και η δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας. Η Ελλάδα αποτελεί για τον Όμιλο της British American Tobacco μια από τις σημαντικές διεθνώς αγορές, ενώ ισχυρή στήριξη στο λιανεμπόριο παρέχει η επιλογή της για ανάπτυξη του θερμαινόμενου προϊόντος καπνού glo και του προϊόντος ατμίσματος Vuse.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σημαντική αγορά η Ελλάδα για την British American Tobacco

Η πρόεδρος της British American Tobacco για τη Ν. Ευρώπη σημειώνει πως το περιβάλλον στην Ελλάδα αλλάζει και γίνεται πιο φιλικό για επενδύσεις και υπογραμμίζει την σημασία της χώρας για τον σχεδιασμό της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος και Nobacco ενώνουν δυνάμεις για προϊόντα μειωμένου κινδύνου

Η συμφωνία με τη NOBACCO θα βοηθήσει την Παπαστράτος να επιτύχει τον στόχο της για 1,5 εκατ. λιγότερους καπνιστές μέχρι το 2025, ενώ έχει δεσμευτεί μέχρι το 2023 το 75% των εσόδων της να προέρχεται από εναλλακτικά του τσιγάρου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Philip Morris: Πρόταση για εξαγορά της φαρμακοβιομηχανίας Vectura

Σε περίπτωση απόκτησης της Vectura, η PMI διεισδύει στους τομείς των καινοτόμων εισπνεόμενων προϊόντων και των σκευασμάτων που λαμβάνονται από το στόμα, ενώ επιταχύνεται η υλοποίηση της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Παπαστράτος.