ΓΔ: 909.7 0.46% Τζίρος: 13.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:40:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της JYSK στην ελληνική αγορά

Το δίκτυο της δανέζικης αλυσίδας στο χώρο των ειδών σπιτιού, κήπου και ύπνου αριθμεί πλέον 44 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στοχεύει να φτάσει τα 60 στα επόμενα χρόνια.

Συνεχίζεται το πλάνο επέκτασης της δανέζικης αλυσίδας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία, καθώς με το άνοιγμα του νέου καταστήματος στο Πικέρμι, το δίκτυο της αριθμεί πλέον 44 καταστήματα στην Ελλάδα.

Όπως είχε ανακοινώσει η εταιρεία, λόγω των συνθηκών και για την αποφυγή συνωστισμού δεν πραγματοποιήθηκαν οι συνήθεις εκδηλώσεις που ετοιμάζει η JYSK για τα εγκαίνια καταστημάτων της αλλά είχε τυπωθεί και διανεμηθεί φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Πικερμίου.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει: «Το κατάστημα στο Πικέρμι είναι ένα ακόμα βήμα για τη διεύρυνση του δικτύου μας με νέο μεγάλο στόχο να ξεπεράσουμε τα 60 καταστήματα μέσα στα επόμενα χρόνια. Κάθε μεγάλος δήμος και πόλη της Ελλάδας αποτελεί πιθανή περιοχή για ένα κατάστημα JYSK και για αυτό εξετάζουμε συνεχώς κτίρια που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν καταστήματα που να καλύπτουν τις προδιαγραφές μας.

Η JYSK έχει πλέον εδραιωθεί ως μια μεγάλη αλυσίδα στο χώρο των ειδών σπιτιού, κήπου και ύπνου και έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες στην Ελλάδα.

Η εμπειρία μας από την δημιουργία πάνω από 3.000 καταστημάτων σε 51 χώρες στον κόσμο αλλά και η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει από το 2015 στην Ελλάδα μας βοηθάει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την πανδημία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά για την προετοιμασία και άλλων νέων καταστημάτων τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Ταυτόχρονα σύντομα θα ξεκινήσει και ένα πλάνο ανακαινίσεων καταστημάτων που έχουν ήδη αρκετά χρόνια λειτουργίας με βάση το νέο concept που εφαρμόζεται ήδη στα νέα μας καταστήματα και προσφέρει μια ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Folli-Follie: Τι αναφέρει η προδικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου

Όπως αναφέρει η εταιρεία, το Πρωτοδικείο έκρινε ότι το επιχειρηματικό σχέδιό της είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο και ότι η εφαρμογή της Συμφωνίας Εξυγίανσης θα καταστήσει την επιχείρηση βιώσιμη.