ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:10:15 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Η Jysk επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα

Στόχος τα 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα η αλυσίδα συνεχίζει να επενδύει δυναμικά και στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού της καναλιού πωλήσεων που κατείχε το 10% του συνολικού τζίρου.

Εντατικοποιείται το πλάνο διεύρυνσης του δικτύου καταστημάτων της JYSK στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, την προσεχή Πέμπτη, 19 Μαΐου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα το δίκτυο της αλυσίδας ειδών σπιτιού να διευρύνεται στα 50 καταστήματα καθώς διαθέτει ήδη 49 φυσικά καταστήματα στη χώρα.

Παράλληλα, η εταιρεία λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Την ίδια στιγμή, η JYSK προχωρά στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει για το νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη και το ορόσημο των 50 καταστημάτων: «Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη στην οποία ψάχναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό για να βρούμε το κατάλληλο σημείο που θα φιλοξενήσει το κατάστημά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό πλέον έχει βρεθεί και έτσι θα είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους πολλούς πελάτες μας στην πόλη αλλά και σε όλο το νομό. Πέρα όμως από τη χαρά για το νέο κατάστημα είμαι ιδιαίτερα περήφανος γιατί η JYSK Ελλάδας φτάνει σήμερα να αριθμεί ένα δίκτυο 50 καταστημάτων.

Η ανάπτυξη αυτή έγινε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, αρχικά για την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και αργότερα για όλο τον κόσμο, λόγω της πανδημίας και της πρόσφατης ενεργειακής κρίσης. Το γεγονός ότι αυτές οι δυσκολίες δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν την ανάπτυξή μας μου δίνει τη βεβαιότητα ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για τη JYSK Ελλάδας. Άλλωστε το πλάνο μας προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα με στόχο ένα κατάστημα JYSK να είναι κοντά σε όλους τους πελάτες μας στην Ελλάδα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Fourlis: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ύψους 0,11 ευρώ ανά μετοχή

Δεδομένου ότι οι ίδιες μετοχές δεν λαμβάνουν μέρισμα, το τελικό ποσό του μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή θα προσαυξηθεί αφού ληφθεί υπόψη το ποσό του μερίσματος που θα αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που έχει αποκτήσει η εταιρεία μετά την 23η Μάιου 2022.
syskeyes-energeiaki katanalosi
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα στρατηγική συνεργασία της Westnet με την εταιρεία Daewoo

Η Westnet εστιάζει στη δημιουργία νέων συνεργασιών με περισσότερους από 40 κορυφαίους κατασκευαστές να βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιό της, και η συνεργασία με την Daewoo αποτελεί μέρος του στρατηγικού της σχεδιασμού.