ΓΔ: 891.41 0.46% Τζίρος: 82.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αθ. Λαβίδας, ανασυγκρότηση δ.σ. της Lavipharm

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η διοίκησή της αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση του προέδρου της Αθ. Λαβίδα οποίος απεβίωσε πρόσφατα.


Την απόφαση της διοίκησής της να μην αντικαταστήσει τον πρόεδρο της Αθανάσιο Λαβίδα, ο οποίος απεβίωσε αιφνίδια δημοσιοποιεί η εταιρεία Lavipharm με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση, στην οποία προσθέτει ότι τι διοικητικό της συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα. 

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «η Lavipharm A.E. ανακοινώνει ότι, μετά την αναγγελία του αναπάντεχου και θλιβερού γεγονότος του θανάτου του Προέδρου της Εταιρείας Αθανασίου Λαβίδα, το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο αποφάσισε να συνεχίσει τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Εταιρείας χωρίς την αντικατάσταση του ελλείποντος, καθώς η δυνατότητα αυτή προβλέπεται από το άρθρο 9 παρ. 5 του καταστατικού της Εταιρείας και το άρθρο 82 παρ. 2 του ν. 4548/2018. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε τη ανασυγκρότησή του σε σώμα καθώς και τον ορισμό εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών ως εξής:

  • Μηνάς Τάνες του Γεωργίου, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Βενετσιάνα-Λουκία Λαβίδα του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος
  • Λητώ - Νίκη Ιωαννίδου του Αντωνίου, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Χρήστος Διαμαντόπουλος του Παναγιώτη, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Σοφία Εφραίμογλου – Κουνενάκη του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Δημήτριος Χριστόπουλος του Παναγιώτη, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος».
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλασιασμός της κερδοφορίας για τη Lavipharm στο εννεάμηνο

Αύξηση 16,9% του κύκλου εργασιών της Lavipharm που ανήλθε στα 27,38 εκατ. ευρώ. Μειώθηκε ο δανεισμός στα 34,77 εκατ. ευρώ ενώ η αύξηση του κόστους ενέργειας δεν αναμένεται να επηρεάσει τη λειτουργία της εταιρείας.