ΓΔ: 925.83 0.17% Τζίρος: 68.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Αθ. Λαβίδας, ανασυγκρότηση δ.σ. της Lavipharm

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η διοίκησή της αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση του προέδρου της Αθ. Λαβίδα οποίος απεβίωσε πρόσφατα.


Την απόφαση της διοίκησής της να μην αντικαταστήσει τον πρόεδρο της Αθανάσιο Λαβίδα, ο οποίος απεβίωσε αιφνίδια δημοσιοποιεί η εταιρεία Lavipharm με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση, στην οποία προσθέτει ότι τι διοικητικό της συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα. 

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι: «η Lavipharm A.E. ανακοινώνει ότι, μετά την αναγγελία του αναπάντεχου και θλιβερού γεγονότος του θανάτου του Προέδρου της Εταιρείας Αθανασίου Λαβίδα, το Διοικητικό Συμβούλιο σύσσωμο αποφάσισε να συνεχίσει τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Εταιρείας χωρίς την αντικατάσταση του ελλείποντος, καθώς η δυνατότητα αυτή προβλέπεται από το άρθρο 9 παρ. 5 του καταστατικού της Εταιρείας και το άρθρο 82 παρ. 2 του ν. 4548/2018. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε τη ανασυγκρότησή του σε σώμα καθώς και τον ορισμό εκτελεστικών και μη εκτελεστικών μελών ως εξής:

  • Μηνάς Τάνες του Γεωργίου, Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Βενετσιάνα-Λουκία Λαβίδα του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος
  • Λητώ - Νίκη Ιωαννίδου του Αντωνίου, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Χρήστος Διαμαντόπουλος του Παναγιώτη, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Σοφία Εφραίμογλου – Κουνενάκη του Κωνσταντίνου, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος
  • Δημήτριος Χριστόπουλος του Παναγιώτη, Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος».
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lavipharm: Στα 16,2 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το πρώτο εξάμηνο του 2019

Στα 16,2 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Lavipharm, το πρώτο εξάμηνο του 2019, εκ των οποίων 5,7 εκατ. ευρώ ή το 35,2% προέρχεται από την εμπορική διάθεση των δύο διαδερμικών συστημάτων της Lavipharm στη διεθνή αγορά.