ΓΔ: 886.72 -0.85% Τζίρος: 91.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
wolt-delivery-ilektroniko emporio-super market
Φώτο: Wolt

Στρατηγική συνεργασία της Wolt με την βρετανική Collective Benefits

Όπως σημείωσε ο γενικός διευθυντής της Wolt στην Ελλάδα Δ. Καρέλος, η συνεργασία με την πρωτοπόρα insurtech Collective Benefits αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία.

Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη και αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος την ώρα διανομής σε όλους τους συνεργάτες της, προσφέρει η εταιρεία τεχνολογίας Wolt. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, η ασφάλιση έχει ήδη τεθεί σε ισχύ και καλύπτει τις συχνότερες περιπτώσεις τραυματισμών και τα επακόλουθα ιατρικά, οδοντιατρικά και έξοδα νοσηλείας, καθώς και πιο σοβαρά συμβάντα.

Η ασφάλιση είναι 100% δωρεάν για όλους τους συνεργάτες διανομής καθώς η Wolt καλύπτει εξολοκλήρου τα έξοδα σε συνεργασία με την Collective Benefits, μια πρωτοπόρο insurtech με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που εξειδικεύεται στην ασφαλιστική κάλυψη ελεύθερων επαγγελματιών. Η Collective Benefits εξυπηρετεί μέχρι στιγμής περισσότερα από 200.000 μέλη σε 20 χώρες και συνεργάζεται με κορυφαίες πλατφόρμες για να παρέχει στους συνεργάτες τις παροχές που χρειάζονται.

«Η ασφάλεια των συνεργατών διανομής είναι ύψιστης σημασίας για εμάς και πιστεύουμε ότι η ασφαλιστική κάλυψη που παρουσιάζουμε σήμερα, αποτελεί ένα ορόσημο στη συνεργασία μας μαζί τους», αναφέρει ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

«Η συντριπτική πλειονότητα των διανομέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη συνεργασία μας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Θέλουμε να προσφέρουμε μια μοναδική και κορυφαία υπηρεσία όχι μόνο για τους πελάτες μας, αλλά και για τους συνεργάτες μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε εκπληκτικά αποτελέσματα όταν όλες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες. Γι' αυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτό το επιπλέον προνόμιο για όλους τους συνεργάτες μας, φροντίζοντας για την ασφάλεια τους», συνεχίζει ο κ. Καρέλος.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DEDDHE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Spear WTE Investments προτιμητέος επενδυτής για το 49% του ΔΕΔΔΗΕ

Οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από τη Γ.Σ. των μετόχων που προγραμματίζεται για τις 19 Οκτωβρίου, η οποία αναμένεται να λάβει απόφαση και για την απόσχιση του Κλάδου του Δικτύου Διανομής της ΔΕΗ και την εισφορά του στη ΔΕΔΔΗΕ.
efood, Dianomeis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

efood: Μετατρέπει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου

«Κάναμε αυτό που έχουμε ως υποχρέωση, γιατί είμαστε μια εταιρεία ανθρωποκεντρική. Πολλές από τις κριτικές που ακούσαμε μας βοήθησαν στη λήψη των αποφάσεων που θα ανοίξουν το δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας» αναφέρει η εταιρεία.