ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Mls

Ακόμη περιμένει η MLS για την υπογραφή του ορκωτού ελεγκτή

«Στις 7-5-2021 οι Οικονομικές καταστάσεις εστάλησαν στον Ορκωτό Ελεγκτή. Αναμένουμε από τον Ορκωτό Ελεγκτή την ολοκλήρωση της διαδικασίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας από την πλευρά του ορκωτού ελεγκτή αναμένει η MLS, προκειμένου να δημοσιεύσει τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης του 2019. Η εταιρεία, μέσω χρηματιστηριακής της ανακοίνωσης, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφέρει τα εξής:

«Σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εταιρεία προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και δυνάμει των διατάξεων του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, του ν.4443/2016, καθώς επίσης και της υπ’ αριθμ. 5/204/2000 κανονιστικής Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει ότι την 22-04-2021 πράγματι ενεκρίθησαν οι οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας από το Διοικητικό της Συμβούλιο.

Η έγκριση αυτών, λόγω της κατάστασης που πλήττει την χώρα μας, διενεργήθηκε μέσω τηλεφωνικής διάσκεψης. Εντούτοις, με δεδομένο ότι αφενός στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις μελών του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, τα οποία ενώ είχαν συμφωνήσει με τις αποφάσεις αυτού διά της υπογραφής των πρακτικών, δημιούργησαν στην Εταιρεία ζητήματα, τα οποία ετέθησαν υπόψιν της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και αφετέρου έπρεπε να υπογραφούν από όλα τα μέλη σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και αλλού, δεν προέβημεν το χρονικό διάστημα αυτό σε σχετική ανακοίνωση, διότι δεν κατέστη εφικτό, λόγω της πανδημίας να λάβουμε τις υπογραφές όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

Στις 7-5-2021 οι Οικονομικές καταστάσεις εστάλησαν στον Ορκωτό Ελεγκτή. Αναμένουμε από τον Ορκωτό Ελεγκτή την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στη συνέχεια θα προβούμε άμεσα στη δημοσίευση των Οικονομικών Καταστάσεων της χρήσης του 2019».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

MLS
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της MLS για το 2019, ζημιές μετά φόρων 31 εκατ.

Ζημίες προ φόρων αποσβέσεων και τόκων (EBITDA) ύψους 11,9% και μετά φόρων -31,2 εκ. ευρώ παρουσιάζει για τη χρήση του 2019 η εταιρία μετά τον έλεγχο της Deloitte. Ο κύκλος εργασιών για το 2019 ανήλθε σε 14,7 εκ. ευρώ. 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρχίζουν νομικές ενέργειες οι «καμένοι» ομολογιούχοι της MLS

Τον προβληματισμό τους εξέφρασαν οι ομολογιούχοι αναφορικά με το εάν η MLS επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συζήτηση με κάποιον στρατηγικό επενδυτή. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε ότι οι καταστάσεις του 2019 θα δημοσιευτούν σύντομα.