ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΠΑΠ: Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του Chief Online Officer

Ο Τζέιμς Κούρβεν, όπως αναφέρει ο ΟΠΑΠ, είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος του κλάδου των τυχερών παιγνίων, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας και επιτευγμάτων στα διαδικτυακά παίγνια,

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την τοποθέτηση του Τζέιμς Κούρβεν ως Chief Online Officer, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Πίτερ Ματεόφσκι.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, έπειτα από επτά (7) χρόνια στην εταιρεία, ο Πίτερ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θέση του ως Chief Online Officer ολοκληρώνοντας τη θητεία του στον ΟΠΑΠ. Η εταιρεία εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Πίτερ για τη σημαντική συνεισφορά του στην πρόοδο του ΟΠΑΠ υπό τους ρόλους του ως Chief Marketing Officer, ως Chief Customer Officer και ως Chief Online Officer, και του εύχεται κάθε μελλοντική επιτυχία.

Ο ΟΠΑΠ καλωσόρισε τον Τζέιμς Κούρβεν με το ρόλο του Chief Online Officer. Ο Τζέιμς, όπως αναφέρει ο ΟΠΑΠ, είναι ένα ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος του κλάδου των τυχερών παιγνίων, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας και επιτευγμάτων στα διαδικτυακά παίγνια, κατέχοντας υψηλόβαθμες θέσεις στη William Hill και τη Superbet, καθώς και σε επίγεια καζίνο, με θητεία σε εταιρείες όπως η Ladbrokes.

Πέρα από την εξειδίκευσή του, ο Τζέιμς είναι αποδεδειγμένα ένα αναγνωρισμένο ανώτερο στέλεχος, που διαθέτει την ικανότητα να κινητοποιεί και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ανθρώπων, με γνώμονα την άριστη απόδοση με συνέπεια, την τήρηση υψηλότατων προτύπων και την επίτευξη αποτελεσμάτων, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

opap-tzogos-stoixima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δυνατότητα επανεπένδυσης μερίσματος προσφέρει σε μετόχους ο ΟΠΑΠ

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος οι μέτοχοί του έχουν τη δυνατότητα έως τις 28 Ιουλίου για έγγραφη - δήλωση ώστε να λάβουν το ετήσιο μέρισμα σε νέες μετοχές του οργανισμού (scrip divident).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 17 Ιουνίου η τακτική ΓΣ του ΟΠΑΠ για τη διανομή κερδών

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων θα πραγματοποιηθεί την 28η Ιουνίου 202. Ποια είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
OPAP, Karas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Αισιοδοξία από την επαναλειτουργία του δικτύου καταστημάτων

Όπως υπογράμμισε η διοίκηση της εταιρείας σε τηλεδιάσκεψη με αναλυτές, η επαναλειτουργία των καταστημάτων ΟΠΑΠ αλλά και η πολύ καλή πορεία του online στοιχήματος θα ενισχύσει την κερδοφορία.