ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

ΤτΕ: Τοποθέτηση προσωρινού διαχειριστή στην ασφαλιστική City Insurance

Στην ασφαλιστική, που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, τοποθετήθηκε ως προσωρινός διαχειριστής το εγγυητικό σχήμα της Ρουμανίας Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA).

Την τοποθέτηση ως προσωρινού διαχειριστή στην ασφαλιστική εταιρεία  City Insurance της Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) της Ρουμανίας, γνωστοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), με ανακοίνωσή της. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «η εποπτική αρχή της Ρουμανίας Financial Supervisory Authority ενημέρωσε ότι στην ασφαλιστική επιχείρηση Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., με έδρα στη Ρουμανία, τοποθετήθηκε ως προσωρινός Διαχειριστής το εγγυητικό σχήμα της χώρας Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), με εντολή διάρκειας 4 μηνών για την αποκατάσταση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και τη διασφάλιση της συνετής και χρηστής διαχείρισης της επιχείρησης, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος.  

Στην Ελλάδα, η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς Eλεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), εκπροσωπούμενη από την εταιρεία N. Bourgazas & Associates E.E. (Συγγρού 168, 17671 Καλλιθέα, τηλ. 210 9577096 - 210 9565481, fax 210 9565481, e-mail: [email protected])».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurohold: Έγκριση απόκτησης μειοψηφικού μεριδίου στον Euroins Insurance

Η συμφωνία έχει εγκριθεί σε όλα τα εταιρικά επίπεδα και των δυο μερών αλλά τελεί υπό την συμφωνία και εκτέλεση των τελικών εγγράφων της συναλλαγής και την ικανοποίηση των συμβατικών όρων μέχρι ολοκλήρωση της.