ΓΔ: 925.83 0.17% Τζίρος: 68.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

ΤτΕ: Τοποθέτηση προσωρινού διαχειριστή στην ασφαλιστική City Insurance

Στην ασφαλιστική, που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, τοποθετήθηκε ως προσωρινός διαχειριστής το εγγυητικό σχήμα της Ρουμανίας Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA).

Την τοποθέτηση ως προσωρινού διαχειριστή στην ασφαλιστική εταιρεία  City Insurance της Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) της Ρουμανίας, γνωστοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), με ανακοίνωσή της. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «η εποπτική αρχή της Ρουμανίας Financial Supervisory Authority ενημέρωσε ότι στην ασφαλιστική επιχείρηση Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A., με έδρα στη Ρουμανία, τοποθετήθηκε ως προσωρινός Διαχειριστής το εγγυητικό σχήμα της χώρας Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), με εντολή διάρκειας 4 μηνών για την αποκατάσταση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και τη διασφάλιση της συνετής και χρηστής διαχείρισης της επιχείρησης, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος.  

Στην Ελλάδα, η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση δραστηριοποιείται με καθεστώς Eλεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ), εκπροσωπούμενη από την εταιρεία N. Bourgazas & Associates E.E. (Συγγρού 168, 17671 Καλλιθέα, τηλ. 210 9577096 - 210 9565481, fax 210 9565481, e-mail: [email protected])».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ