ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη MIG ο Γιώργος Ευστρατιάδης

Ο κ. Παναγιώτης Θρουβάλας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου – Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

Ο Γιώργος Ευστρατιάδης εξελέγη στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της MIG, ενώ ο Πέτρος Κατσούλας αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Θρουβάλα. Επιπλέον ο Στέφανος Καψάσκης εκλέχθηκε ως νέο ανεξάρτητο μέλος του ΔΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της MIG

«Η «Marfin Investment Group Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών» («η Εταιρία») ανακοινώνει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα ακόλουθα:

Α) Ο κ. Παναγιώτης Θρουβάλας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου – Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο – Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Πέτρο Κατσούλα (μέχρι σήμερα Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου) και ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας τον κ. Γεώργιο Ευστρατιάδη.

Β) Ο κ. Στέφανος Καψάσκης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εξελέγη ως νέο Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Πέτρου Κατσούλα».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Στην επαναληπτική ΓΣ η απόφαση για τη μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Η απόφαση για μείωση μετοχικού κεφαλαίου ματαιώθηκε, καθώς στη σημερινή γενική συνέλευση της Marfin Investment Group δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη αυξημένη απαρτία. Ποιες αποφάσεις λήφθηκαν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Ποιοι είναι οι όροι της αναδιάρθρωσης του δανεισμού

Η διάρκεια του δανείου ορίζεται σε τρία έτη από την ημερομηνία έκδοσης με δυνατότητα παράτασης κατά ένα έτος, κατά τη διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας. Το συμβατικό επιτόκιο ανέρχεται σε EURIBOR 12 μηνών πλέον περιθωρίου 2%.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Ολοκληρώθηκε η αναδιάρθρωση του δανεισμού έναντι της Τρ. Πειραιώς

Η αναδιάρθρωση υπολογίζεται περίπου σε 17 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο χρόνος αποπληρωμής του συνόλου του δανεισμού παρατάθηκε κατά 3 έτη. Tο ονομαστικό επιτόκιο θα ανέρχεται μεσοσταθμικά σε 1,5% ετησίως.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

MIG: Διεύρυνση ζημιών στα 154,5 εκατ. για το 2020, λόγω της πανδημίας

Αρνητικό το 2020 και για τον όμιλο Attica, με τις ζημίες του να φθάνουν στα 49,4 εκατ., ενώ η MIG αναφέρει ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για την αναδιάρθωση του δανεισμού της εντός του Μαίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διοικητικές αλλαγές στη MIG, ο Γ. Ευστρατιάδης εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

Ο Ανέστης Μπακιρτζής ορίσθηκε ως νέος διευθυντής επενδυτικών σχέσεων του ομίλου και υπεύθυνος εξυπηρέτησης μετόχων της εταιρίας. Ο Κριστόφ Βινιέν εξελέγη ως νέο μέλος της επιτροπής ελέγχου.