Φώτο: Sarantis Group

Σαράντης: Στις 9/12 θα αποφασίσει για την απορρόφηση της DR Sarantis Cyprus

Η ΓΣ της Σαράντης θα συνεδριάσει στις 9 Δεκεμβρίου για να αποφασίσει την έγκριση του κοινού σχεδίου διασυνοριακής συγχώνευσης με απορρόφηση της «DR Sarantis Cyprus».

Η εταιρεία Σαράντης καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 με θέματα όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση:

  • Έγκριση: α) του από 25/10/2019 κοινού σχεδίου διασυνοριακής συγχώνευσης με απορρόφηση της Κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «GR SARANTIS CYPRUS LIMITED» από την Εταιρεία, κατ’ εφαρμογή των νόμων 3777/2009, 4601/2019, 4172/2013 και του Κυπριακού περί εταιρειών Νόμου (κεφ. 113), καθώς και β) της από 25/10/2019 έκθεσης του Δ.Σ. της Εταιρείας, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 του ν.3777/2009.
  • Έγκριση της διασυνοριακής συγχώνευσης με απορρόφηση της Κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «GR SARANTIS CYPRUS LIMITED» από την Εταιρεία, κατ’ εφαρμογή των νόμων 3777/2009, 4601/2019, 4172/2013 και του Κυπριακού περί εταιρειών Νόμου (κεφ. 113),
  • Ορισμό εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της σύμβασης διασυνοριακής συγχώνευσης και παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο να ρυθμίσει τα λοιπά ζητήματα που ανακύπτουν από την εν λόγω διασυνοριακή συγχώνευση.

Λοιπές ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως
επί ενός ή περισσοτέρων θεμάτων, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση
ιδιαίτερης πρόσκλησης σε επαναληπτική Γενική Συνέλευση στο ίδιο μέρος την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00.
αντήσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξατομικευμένα πακέτα ασφάλισης ΙΧ προωθούν Eurobank και Eurolife

Eurobank και Eurolife προσφέρουν τη δυνατότητα online διαμόρφωσης εξατομικευμένου πακέτου ασφαλιστικής κάλυψης του αυτοκινήτου, ενώ ευνοϊκή τιμολόγηση προβλέπεται για όσους διατηρούν λογαριασμό μισθοδοσίας στη Eurobank.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παραδόθηκαν οι επιστολές για τη λειτουργία των δύο κινεζικών τραπεζών

Στις δύο κινεζικές τράπεζες παραδόθηκαν οι επιστολές του κ. Στουρνάρα για τη λειτουργία τους στη χώρα μας, από τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Θεόδωρο Μητράκο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρ. Πειραιώς: Στη Λάρισα το 10ο ηλεκτρονικό κατάστημά της

Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα εγκαινίασε η Τράπεζα Πειραιώς, το 10ο συνολικά του δικτύου της. Το νέο e-branch βρίσκεται στη Λάρισα και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα «βουτιά» 30% της MLS, κοντά στο 80% οι απώλειες φέτος

Η παραίτηση κορυφαίου στελέχους της MLS Πληροφορική δημιούργησε νέες ανησυχίες για την πορεία της εταιρείας. Η εισηγμένη αναφέρει ότι ο κ. Ι. Ζάννας αποχώρησε από την εταιρεία για προσωπικούς λόγους.