ΓΔ: 878.34 -0.10% Τζίρος: 47.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Karelias
Φωτό: Καπνοβιομηχανία Καρέλια

Στα 8,93 ευρώ ανά μετοχή το μέρισμα από την Καπνοβιομηχανία Καρέλια

Η ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος θα είναι η 5η Ιουλίου, ενώ η διανομή του θα ξεκινήσει από την 12η Ιουλίου με την πληρωμή να γίνεται μέσω της Alpha Bank.

Τη διανομή μεικτού μερίσματος 9,40 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της καπνοβιομηχανίας Καρέλια, όπως αναφέρεται σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Σε αυτήν τονίζεται ότι «η ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30ης.06.2021, αποφάσισε, τη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2020 ανερχόμενου στο ποσό των €9,40 (μικτό) ανά μετοχή, από το οποίο παρακρατείται φόρος ποσοστού 5%, όπως ισχύει, ήτοι καθαρό πληρωτέο μέρισμα ύψους €8,93 ανά μετοχή.

Από την 05.07.2021, ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος, οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων την 06η.07.2021 (record date).

Ημερομηνία ενάρξεως πληρωμής μερίσματος ορίσθηκε η 12.07.2021.

Το μέρισμα θα καταβάλλεται από την πληρώτρια Τράπεζα ALPHA BANK Α.Ε».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος και Nobacco ενώνουν δυνάμεις για προϊόντα μειωμένου κινδύνου

Η συμφωνία με τη NOBACCO θα βοηθήσει την Παπαστράτος να επιτύχει τον στόχο της για 1,5 εκατ. λιγότερους καπνιστές μέχρι το 2025, ενώ έχει δεσμευτεί μέχρι το 2023 το 75% των εσόδων της να προέρχεται από εναλλακτικά του τσιγάρου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Philip Morris: Πρόταση για εξαγορά της φαρμακοβιομηχανίας Vectura

Σε περίπτωση απόκτησης της Vectura, η PMI διεισδύει στους τομείς των καινοτόμων εισπνεόμενων προϊόντων και των σκευασμάτων που λαμβάνονται από το στόμα, ενώ επιταχύνεται η υλοποίηση της Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Παπαστράτος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος: Επένδυση 125 εκατ. ευρώ και 115 νέες θέσεις εργασίας

Αυξάνεται η δυναμικότητα παραγωγής του εργοστασίου της Παπαστράτος, αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού. Ποιοι είναι οι πέντε πυλώνες της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη.