ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Η Trastor εξαγόρασε τη Σύζευξις ΕΠΕ αντί 2,3 εκατ. ευρώ

Η Trastor, συνεχίζει να αυξάνει την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5 χιλ.τ.μ.. Με τραπεζικό δανεισμό χρηματοδοτήθηκε η επένδυση στον Ασπρόπυργο.

Την πλήρη εξαγορά των εταιρικών μεριδίων της ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΕΠΕ που έχει στην ιδιοκτησία της μια εμπορική αποθήκη συνολικής επιφάνειας 5.262 τ.μ επί γηπέδου εμβαδού 11.349 τ.μ που βρίσκεται στην θέση "Ρουπάκι" ή "Μελίσσια" στον Ασπρόπυργο Αττικής, πλήρως μισθωμένη ανακοίνωσε η Trastor.

Το τίμημα για την απόκτηση των εταιρικών μεριδίων της εταιρείας ανήλθε σε 2.325.574,33 ευρώ ενώ η αξία των στοιχείων ενεργητικού της αποκτηθείσας εταιρείας ανέρχεται σε 2.8 εκατ. ευρώ και όπως ανακοίνωσε η Trastor, η επένδυση χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που προήλθαν από τραπεζικό δανεισμό.

O διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τάσος Καζίνος, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε πως «η εξάπλωση της πανδημίας απέδειξε το πόσο εύθραυστη είναι η εφοδιαστική αλυσίδα σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας διαρθρωτικές αλλαγές στη δομή της. Η αναζήτηση μεγαλύτερης ευελιξίας και κυρίως ανθεκτικότητας στην αλυσίδα εφοδιασμού καθιστά τον κλάδο των Third Party Logistics το κλειδί στη αύξηση της αποδοτικότητας των καναλιών εφοδιασμού και διανομής».

Πρόσθεσε επίσης πως «στο πλαίσιο αυτό η Trastor, συνεχίζει να αυξάνει την έκθεση της σε αποθηκευτικούς χώρους σύγχρονων προδιαγραφών, ανεβάζοντας το συνολικό αποτύπωμα της σε 52,5χιλ. τ.μ. έναντι του Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, εξασφαλίζοντας συνέργειες για τους μισθωτές/λειτουργούς των αποθηκών και υπεραξίες για τους μετόχους της».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεχίζεται η επένδυση της Briq στον Ασπρόπυργο με την αγορά οικοπέδων

Τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία μέσω διαδοχικών αγορών στην περιοχή του Ασπρόπυργου κατέχει ενιαία οικοπεδική έκταση συνολικής επιφάνειας 102.813 τ.μ. επενδύοντας συνολικά 6,5 εκατ. ευρώ.