ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
consuting-business-solution
Φώτο: Shutterstock

Το 73% της Real Consulting βρίσκεται υπό τον έλεγχο της One Dealer

Η εταιρεία One Dealer ελέγχεται κατά ποσοστό 59,55% από την First Advisory & Holdings A.E. που ανήκει στον Νικόλαο Βαρδινογιάννη και την ελέγχει μέσω των εταιρειών "Vivario Ltd" και "Kikero Ltd".

Στην One Dealer ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό των μετοχών της Real Consulting η οποία εισήχθη στις 6 Αυγούστου στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς ΕΝ.Α. PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Όπως ενημερώνει η εταιρεία, το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε €8.600.000,00 διαιρούμενο σε 21.500.000 κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές ονομαστικής αξίας €0,40 η κάθε μία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Real Consulting, στις 6 Αυγούστου, η οποία αποτελεί την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας, η ελεγχόμενη από τον κ. Νικόλαο Βαρδινογιάννη «One Dealer» κατείχε 15.698.000 μετοχές της εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 73,014% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου, και κατά συνέπεια υπερέβη το όριο των 2/3 των δικαιωμάτων ψήφου αυτής.

Μέτοχος της εταιρείας "One Dealer ΑΕ Πληροφορικής και Συμμετοχών" κατά ποσοστό 59,55% είναι η εταιρεία "First Advisory & Holdings A.E.", το 99,10% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της οποίας ελέγχει ο Νικόλαος Βαρδινογιάννης, μέσω των εταιρειών "Vivario Ltd" και "Kikero Ltd".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Στις 6 Αυγούστου 2021, η οποία αποτελεί την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (η «Εταιρεία»), η ελεγχόμενη από τον κ. Νικόλαο Βαρδινογιάννη «ONE DEALER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ& ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» κατείχε 15.698.000 μετοχές της Εταιρείας που αντιστοιχούν σε ποσοστό 73,014% του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, και κατά συνέπεια υπερέβη το όριο των 2/3 των δικαιωμάτων ψήφου αυτής.

Μέτοχος της εταιρείας «ONE DEALER ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» κατά ποσοστό 59,55% είναι η εταιρεία «FIRST ADVISORY & ΗΟLDINGS A.E.», το 99,10% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της οποίας ελέγχει ο Νικόλαος Βαρδινογιάννης, μέσω των εταιρειών «Vivario Ltd» και «Kikero Ltd».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Στις 9 Νοεμβρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,17 ευρώ ανά μετοχή

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 3,7 εκατ., με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,17 ευρώ και επιστροφή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κοινοπραξία διεθνών επενδυτών αποκτά το 45% του Ομίλου Softone

Διεθνής επενδυτικός όμιλος υπό τον Franck Cohen και ο Μάρκος Βερέμης εισάγονται στο μετοχικό κεφάλαιο και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ενώ παραμένουν με τα ίδια ποσοστά, ο Όμιλος Olympia και ο Αντώνης Κυριαζής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενισχυμένη κατά 66% η κερδοφορία της Space Hellas στο α' εξάμηνο του 2021

Στα 36,3 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών της Space Hellas στο α' εξάμηνο του 2021, που αποτελεί σημαντικό σταθμό για την επέκταση των δραστηριοτήτων της Space Hellas στον τομέα του λογισμικού έχοντας σαν κύριο άξονα εξαγορές, αλλά και συμμετοχές σε νέες εταιρείες.