ΓΔ: 894.74 0.69% Τζίρος: 60.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Ελληνικό Χρηματιστήριο

Ξεκινάει στις 12/8 η διαπραγμάτευση των μετοχών της Phoenix Vega Mezz

Οι 1.250.367.229 μετοχές της Phoenix Vega Mezz θα εισαχθούν στην εναλλακτική αγορά του ΧΑ με τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών να είναι 0,05 ευρώ ανά μετοχή.

Μετά την έγκριση της ένταξης των μετοχών της εταιρείας στην Εναλλακτική Αγορά EN.A. PLUS του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ξεκινάει από την Πέμπτη 12 Αυγούστου η διαπραγμάτευση των 1.250.367.229 κοινών ονομαστικών μετοχών της Phoenix Vega Mezz PLC. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €0,05 ανά μετοχή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η εταιρεία Phoenix Vega Mezz PLC ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση των 1.250.367.229 κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας €0,05 εκάστης, της εταιρείας στη γενική κατηγορία διαπραγμάτευσης της Εναλλακτικής Αγοράς, ΕΝ.Α. PLUS, του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

Στις 4 Αυγούστου 2021 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την ένταξη των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS. 

Σύμβουλος ΕΝ.Α. της Εταιρείας για την Ένταξη είναι η Grant Thornton AE. 

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής της Εταιρείας είναι ΦΒΜΕΖΖ με ελληνική γραμματοσειρά και PVMEZZ με λατινική γραμματοσειρά. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας είναι €0,05 ανά μετοχή. Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πριν από την έναρξη διαπραγμάτευσης. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

capital_maritime
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Capital: Από 2,6% έως 3% το εύρος απόδοσης για το ομόλογο των 150 εκατ.

Η δημόσια προσφορά θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 του μήνα, με το ομόλογο να έχει 5ετή διάρκεια, ενώ ο καθορισμός της απόδοσης θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών.
hdb
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΑ: Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

Σκοπός της συνεργασίας είναι η από κοινού ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη τής καινοτόμου επιχειρηματικότητας, των βιώσιμων επενδύσεων και την ψηφιακή μετάβαση της ελληνικής αγοράς.