ΓΔ: 1422.75 -0.14% Τζίρος: 84.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

PHOENIX VEGA MEZZ

Markets, Stocks, Agores, Xrimatistirio, Omologa
MARKET MAKER

Η «μαγκωμένη» αντίδραση, η αγωνία για την Παρασκευή και η επιστροφή των mezz

Το καλό και το κακό σενάριο για την αξιολόγηση από την DBRS, η ηγετική παρουσία του ΟΠΑΠ, τα mezz που κινούνται κόντρα στο ρεύμα και η διορθωτική κίνηση της Jumbo και τα παιχνίδια με τη Frigoglass.
MARKET MAKER

Το διάλειμμα στην άνοδο, ο νέος στόχος για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Πειραιώς προς τον MSCI

Η ανεπαίσθητη πτώση του Γ.Δ. με αντίβαρα από την Coca Cola HBC, η τιμή στόχος 20,7 ευρώ για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η Πειραιώς «πιάνει» τα κριτήρια για τον MSCI, ο εντυπωσιακός τζίρος της Jumbo και οι διανομές των mezz.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
MARKET MAKER

Το «τρέξιμο» της αγοράς, η αποτίμηση της Aegean, το άλμα της ΕΧΑΕ και η Phoenix

Η προσδοκία έκτακτης αναβάθμισης της Ελλάδας, το υψηλό της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, γιατί δεν είναι υπερβολική η αποτίμηση της Aegean, πώς η ΕΧΑΕ έγινε το ιδανικό στοίχημα, η υστέρηση της Pgoenix Vega, η άνοδος της Intrakat και οι νέοι μέτοχοι και το άλμα της Δομικής Κρήτης.
MARKET MAKER

Το ΧΑ πριν τις εκλογές, τα νέα ρεκόρ για ΜΥΤΙΛ - Aegean και η βύθιση Intralot

Οι αγοραστές επανέφεραν τον Δείκτη σε ανοδική τροχιά, η Mytilineos «τρελαίνει» τα τερματικά, η Aegean κερδίζει συνεχώς ύψος, η Intalot χάνει έδαφος με φόβους για νέα ΑΜΚ και η ΕΚΤΕΡ «βούτηξε» 8,74% χαμηλότερα λόγω ΣτΕ.
MARKET MAKER

Διόρθωση, επιλεκτικές τοποθετήσεις και τα ζεστά 18 εκατ. του Phoenix Vega

Δεύτερη ημέρα ρευστοποιήσεων με τον ΓΔ να κλείνει μακριά από τα χαμηλά ημέρας, οι εκτιμήσεις της Deutsche Bank για τις τραπεζικές μετοχές, η νέα διανομή της Phoenix Vega και τα ρεκόρ για Ευ. Μυτιληναίο και Γ. Περιστέρη.
MARKET MAKER

Το Investors Day της Alpha, η ΕΧΑΕ και τα mezz που... γεννούν χρήμα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες εκλογές, η αισιοδοξία για τις προοπτικές της αγοράς, οι προσδοκίες για το Investor day της Alpha Bank, πώς γεμίζουν τα ταμεία των Sunrise και Phoenix Vega, το γύρισμα της ΕΧΑΕ και η επιστροφή (;) του ΟΤΕ.
MARKET MAKER

Η άλωση των 1.200 μον., η τραπεζική έκρηξη και ακόμη δεν είδαμε... τίποτα

Ο ενθουσιασμός της αγοράς για τις πολιτικές εξελίξεις, η έλευση της επενδυτικής βαθμίδας και η πορεία προς τις 2.000 μονάδες, η έκρηξη συναλλαγών στις τράπεζες, τα mezzanine και τα νέα υψηλά για ΜΥΤΙΛ, ΕΧΑΕ και ΜΠΕΛΑ.
ΑΓΟΡΕΣ

Υψηλές προσδοκίες για τα mezz, με premium οι τιμές των μετοχών

Οι αγορά προσβλέπει σε μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες ανακτήσεις NPEs. Ταμείο 18,3 εκατ. το Phoenix Vega, 13,5 εκατ. το Galaxy Cosmos και 10,9 εκατ. το Sunrise. Έρχονται διανομές κερδών. Γιατί το Cairo Mezz είναι ειδική περίπτωση.
MARKET MAKER

Το ΧΑ και η παράδοση του Μαΐου, η Intrakat, η ΔΕΗ και η «προσγείωση» των mezz

Τα φάντασμα του “sell in May and go away” και τα ειδικά χαρακτηριστικά του ΧΑ, γιατί έχει βαρύνει η Intrakat, οι πιέσεις στα mezz στη σκιά των αποτελεσμάτων, η κακή συμπεριφορά του ΟΤΕ και η μετεκλογική πορεία της ΔΕΗ.