Ελληνικό Χρηματιστήριο

ΕΧΑΕ: Πρόβλεψη για κέρδη 3,2 εκατ. στο εννεάμηνο από την Optima

Άνοδο εσόδων κατά 8,5% προβλέπει η Optima Bank για τα Ελληνικά Χρηματιστήρια, μειώνοντας ταυτόχρονα την τιμή-στόχο στα 5,5 ευρώ από 5,8 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση «buy».

Στα 5,5 ευρώ από 5,8 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο για τα Ελληνικά Χρηματιστήρια η Optima Bank, διατηρώντας τη σύσταση «buy».

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η ΕΧΑΕ θα εμφανίσει άνοδο εσόδων 8,5% σε ετήσια βάση στο εννεάμηνο, στα 21,6 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 7,4 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας άνοδο 32%.

Τα καθαρά κέρδη της ΕΧΑΕ αναμένεται να ανέλθουν στα 3,2 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο 41,5% σε ετήσια βάση.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΧΑΕ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα στις 25 Νοεμβρίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Motor Oil: Σε λειτουργία το πρώτο υποκατάστημα της Optima Bank

Ξεκίνησε τις εργασίες του το πρώτο κατάστημα της νέα τράπεζα του «Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ», Optima Bank, στο Ψυχικό, κίνηση που αποτελεί μέρος του μετασχηματισμού της τέως Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος σε μια σύγχρονη εμπορική τράπεζα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ η Αγία Τριάδα του δήμου Θερμαϊκού

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου εξήρε το έργο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, τονίζοντας ότι έχει επεκτείνει το δίκτυο φυσικού αερίου στο μεγαλύτερο μέρος του Νομο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρχές του 2020 η ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ

Την επόμενη ημέρα της ΛΑΡΚΟ και τα σχέδια της κυβέρνησης για την πώληση της εταιρείας συζήτησαν ο υπ. Οικονομικών Χρ. Σταικούρας και ο υπ. Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκης με εκπροσώπους των εργαζομένων της εταιρείας.