ΓΔ: 1011.64 0.76% Τζίρος: 27.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:12:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αυξήθηκε σε 389,7 εκατ. η εύλογη αξία των ακινήτων της Noval Property

Η αύξηση αυτή προήλθε τόσο από την ανάπτυξη ακινήτων, όπως η ολοκλήρωση των κτιρίων The Orbit και River West, όσο και από την αγορά 3 ακινήτων και παράλληλα την πώληση 2 ακινήτων.

Σε 389,7 εκατ. ευρώ ανήλθε η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου επενδυτικών ακινήτων της NovalProperty κατά την 30η Ιουνίου 2021, παρουσιάζοντας αύξηση 29% σε σχέση με την 30η Ιουνίου 2020 και 7% σε σχέση με την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι ανωτέρω αυξήσεις εύλογης αξίας προήλθαν, μεταξύ άλλων, από την ανάπτυξη ακινήτων, όπως η ολοκλήρωση του κτηρίου γραφείων The Orbit στην Αθήνα και η ολοκλήρωση της κατασκευής της επέκτασης του εμπορικού κέντρου River West, την απόκτηση πλήρους κυριότητας ακινήτων μέσω εταιρικού μετασχηματισμού και την αγορά τριών ακινήτων, παράλληλα με την πώληση δύο ακινήτων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο σχεδιασμός της Noval Property για τη μεγάλη αστική ανάπλαση στον Ελαιώνα

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Καπετανάκος, «όραμά μας είναι η Πειραιώς 252 να αποτελέσει έναν ισχυρό συνδετικό ιστό για την ανάπτυξη ενός Πολιτιστικού Τετραγώνου Μητροπολιτικής Εμβέλειας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Noval Property: Απέκτησε κτίριο γραφείων στο Μαρούσι έναντι 10,96 εκατ. ευρώ

Το συγκεκριμένο κτίριο, συνολικής δομημένης επιφάνειας 6.636 τ.μ., θα ανακατασκευαστεί σε ένα σύγχρονο, πράσινο και έξυπνο κτίριο γραφείων, που θα ενσωματώνει τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάπτυξης της Noval Property

Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί σταθερή δέσμευση της εταιρείας. Δέσμευση, η οποία δεν περιορίζεται στην ενεργειακή αποδοτικότητα των κτηρίων της, αλλά καθοδηγεί τη στρατηγική ανάπτυξή της.