ΓΔ: 1027.25 0.43% Τζίρος: 103.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Τέσσερα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών ΙΧ στο The Athens Metro Mall

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ταχείας φόρτισης, είναι κατάλληλοι για φόρτιση έως δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων ταυτόχρονα, καθώς διαθέτουν δύο πρίζες ισχύος 22 kW η κάθε μία.

Την εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας τεσσάρων σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων Ι.Χ. από τη ΔΕΗ Βlue στο Athens Metro Mall ανακοίνωσε η επιχείρηση.

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ταχείας φόρτισης, είναι κατάλληλοι για φόρτιση έως δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Διαθέτουν δύο πρίζες ισχύος 22 kW η κάθε μία και είναι συνδεδεμένοι με την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης του δικτύου ΔΕΗ Blue, μέσω της οποίας παρέχεται 24ωρη υποστήριξη σε όλους τους χρήστες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Όπως τονίζει η ΔΕΗ, οι επισκέπτες του ATHENS METRO MALL με ηλεκτροκίνητα οχήματα θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να τα φορτίσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους, συνδυάζοντας την εμπειρία του shopping με την άψογη εξυπηρέτηση καθώς ο χρόνος που απαιτείται για να γεμίσει η μπαταρία ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος είναι εξαιρετικά χαμηλός.

«Το δίκτυο φόρτισης ΔΕΗ Blue διαθέτει περισσότερα από 350 σημεία δημόσιας φόρτισης και φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα. Για τη ΔΕΗ, η ανάπτυξη δημοσίως προσβάσιμων υποδομών φόρτισης σε βασικά σημεία ενδιαφέροντος (εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, λιμάνια, δημόσιοι χώροι στάθμευσης, εθνικοί δρόμοι) συμβαδίζει με την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης. Μέσω της ψηφιακής εφαρμογής ΔΕΗ Blue, ο οδηγός μπορεί να εντοπίσει τον κοντινότερο φορτιστή, να σχεδιάσει τη διαδρομή, να ολοκληρώσει τη συνεδρία φόρτισης και να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα, λαμβάνοντας προσωποποιημένες υπηρεσίες», τονίζει η εταιρεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

DEH, DEI, HLEKTROKINISI, ILEKTROKINISI
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Ανοίγει τον δρόμο για τους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων

Η ΔΕΗ αναβάθμισε την εφαρμογή της ΔΕΗblue και οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να οργανώσουν τα ταξίδια τους προγραμματίζοντας στάσεις και χρόνο φόρτισης και να ενημερώνονται για την κατάσταση της μπαταρίας του οχήματός τους.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά της εταιρείας ηλεκτροκίνησης CARGE προχώρησε η ΔΕΗ

Με την εξαγορά της Carge και την ενσωμάτωση της ψηφιακής της πλατφόρμας στις υπηρεσίες του δικτύου της, η ΔΕΗ blue ενισχύει ακόμη περισσότερο την θέση της μεταξύ των πρωτοπόρων των ολοκληρωμένων υπηρεσιών  ηλεκτροκίνησης.
DEH, DEI, HLEKTROKINISI, ILEKTROKINISI
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΗ εγκαθιστά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών hub σημείων φόρτισης

Με τη δημιουργία 14 σημείων φόρτισης συνολικά, η ΔΕΗ Blue δημιουργεί το μεγαλύτερο hub σημείων φόρτισης στην Ελλάδα, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση προσβάσιμη και εύκολη για τους ταξιδιώτες.
ab basilopoulos-dei-fortisi
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων από ΑΒ Βασιλόπουλος και ΔΕΗ

Με 350 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα καταστήματά της ΑΒ Βασιλόπουλος σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, έως τον Σεπτέμβριο θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο δίκτυο στη χώρα δίνοντας ώθηση στην ηλεκτροκίνηση.