ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: ΔΕΗ

Στην προκήρυξη 169 θέσεων μόνιμου προσωπικού προχώρησε η ΔΕΗ

Αφορά συμβάσεις αορίστου χρόνου για υποψήφιους πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Σε προσλήψεις 169 εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρόκειται να προχωρήσει η ΔΕΗ, με προκήρυξη που έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και πρόκειται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Οι προσλήψεις, όπως επισημαίνεται, εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί και προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι προσλήψεις αφορούν μεταξύ άλλων ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, λογιστές, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Η προκήρυξη 169 θέσεων από τη ΔΕΗ
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κέντρο δεδομένων servers
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Data centers: Ρεύμα από ΑΠΕ, υψηλές εγγυητικές, όροι σύνδεσης στο σ/ν του ΥΠΕΝ

Εγγυητικές επιστολές, αυστηρότερες προϋποθέσεις για την εξασφάλιση ηλεκτρικού χώρου, πλήρης κάλυψη του κόστους σύνδεσης και υποχρεωτική προμήθεια τουλάχιστον του 60% της ετήσιας κατανάλωσης από ΑΠΕ.
Κόστος ενέργειας λαμπτήρας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ρεύμα: Γιατί τα φθηνά «μπλε»τιμολόγια δεν είναι λύση για όλα τα νοικοκυριά

Η κυβέρνηση αποκλείει επιδοτήσεις στο ρεύμα και παραπέμπει στα φθηνά «μπλε» τιμολόγια. Όμως δεσμεύσεις συμβολαίων και πρακτικά εμπόδια αφήνουν πολλά νοικοκυριά χωρίς εύκολη διέξοδο.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: «Πληγή η ιδιωτική ΔΕΗ – 35 δισ. στα funds με αντικοινωνική μπίζνα»

Ο Νίκος Παππάς πρότεινε τη ΔΕΗ να επιστρέψει σε δημόσιο έλεγχο με ρόλο του ΕΦΚΑ, καταγγέλλοντας τη βίαιη απολιγνιτοποίηση και το κλείσιμο της Πτολεμαΐδας 5. Υποστήριξε αξιοποίηση της περιουσίας του ΕΦΚΑ για επενδύσεις σε ενέργεια.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Να επιστρέψει η ΔΕΗ στο Δημόσιο, εθνικός επενδυτής ο ΕΦΚΑ

Ο Νίκος Παππάς επανέλαβε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ δημόσιου ελέγχου της ΔΕΗ με εθνικό επενδυτή τον ΕΦΚΑ, στηρίζοντας κατοίκους Δυτικής Μακεδονίας ενάντια στην απολιγνιτοποίηση και συναντήθηκε με τοπικούς φορείς.
Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Powering Forward: Διατλαντική πρωτοβουλία από το GMF, το CSIS και τον Όμιλο ΔΕΗ

Πενταετής πλατφόρμα διαλόγου για την κρίσιμη σχέση μεταξύ ενέργειας, τεχνολογίας και διατλαντικής γεωπολιτικής. Φέρνει κοντά φορείς χάραξης πολιτικής, ηγέτες του κλάδου και εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.