ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: ΔΕΗ

Στην προκήρυξη 169 θέσεων μόνιμου προσωπικού προχώρησε η ΔΕΗ

Αφορά συμβάσεις αορίστου χρόνου για υποψήφιους πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Σε προσλήψεις 169 εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρόκειται να προχωρήσει η ΔΕΗ, με προκήρυξη που έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και πρόκειται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Οι προσλήψεις, όπως επισημαίνεται, εντάσσονται στο πλαίσιο του ευρύτερου μετασχηματισμού που υλοποιεί και προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις του νέου ιδιαίτερα ανταγωνιστικού, οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος, ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της. Οι προσλήψεις αφορούν μεταξύ άλλων ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους, τοπογράφους, πολιτικούς μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, λογιστές, πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Η προκήρυξη 169 θέσεων από τη ΔΕΗ
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΗ κτίριο πρόσοψη
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΗ: Παράδοση του Mini Park στον Δήμο Αμαρουσίου για αστική βιωσιμότητα

Η ΔΕΗ παρέδωσε στους κατοίκους του Αμαρουσίου νέο Mini Park 275 τ.μ. στη συμβολή Μπασδέκη και Σύμης. Ο χώρος έχει καθιστικά, φωτισμό και πράσινο, με στόχο δροσιά, λιγότερη ρύπανση και καλύτερη ποιότητα ζωής.
ΔΕΗ κτίριο πρόσοψη
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΗ: Ανοίγει νέο κατάστημα στο Μέγαρο Αρσακείου με διευρυμένο ωράριο & ζώνες

Η ΔΕΗ εγκαινιάζει νέο κατάστημα στο Μέγαρο Αρσακείου (Σταδίου 42–46, είσοδος Αρσάκη 6) με μοντέρνο design, 3 ζώνες εξυπηρέτησης, ωράριο έως 20:00 και myΔΕΗ 24/7. Με ραντεβού εύκολα
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η ΔΕΗ απαγόρευσε στον Ανδρουλάκη επίσκεψη στη μονάδα «Πτολεμαΐδα V»

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι η ΔΕΗ αρνήθηκε επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στη μονάδα «Πτολεμαΐδα V» και επαφή με εργαζόμενους, επικαλούμενη «επιχειρησιακούς λόγους». Το κόμμα μιλά για προσχήματα και προσπάθεια αποφυγής λογοδοσίας.
Κατάστημα ΔΕΗ εξωτερικά
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Σταθερό στα 0,139 ευρώ/kWh το πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου 2026

Η ΔΕΗ διατηρεί σταθερή την τιμή του πράσινου οικιακού τιμολογίου στα 0,139 €/kWh για τον Ιανουάριο 2026, παρά τις αυξήσεις στη χονδρική. Η τιμή είναι κατά 10% χαμηλότερη από το 2025, ενώ στις χαμηλές ζώνες τιμολογείται στα 0,125 €/kWh.
Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΗ μετατρέπεται σε Powertech όμιλο με πακέτα υπηρεσιών «όλα σε ένα»

Από το σταθερό τηλέφωνο και τα συνδρομητικά φωτοβολταϊκά μέχρι τις πωλήσεις οικιακών συσκευών και την είσοδό της στην ψηφιακή διαχείριση των πολυκατοικιών το πακέτο των υπηρεσιών της ΔΕΗ που κάνει «ποδαρικό» στο 2026.