ΓΔ: 1027.25 0.43% Τζίρος: 103.95 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Το νέο πρόσωπο της ΕΛΒΟ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η ΕΛΒΟ σχεδιάζει, με την παρουσία της στην 85η ΔΕΘ, να αναδείξει ένα μέρος των ανανεωμένων δυνατοτήτων της. Θετικές εξελίξεις για τον όμιλος SK Group.

Εν αναμονή της εμφάνισης της ΕΛΒΟ στην ΔΕΘ, οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα θετικές για την μια από τις δύο Ισραηλινές εταιρείες της κοινοπραξίας. Συγκεκριμένα για το SK Group και την Israeli Weapons Industry που του ανήκει και η οποία μόλις προχώρησε σε συμφωνία με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις για πρόσθετη προμήθεια του τουφεκίου επίθεσης Micro-Tavor και στις μονάδες πεζικού. Το όπλο, που μπορεί να αλλάξει διαμετρήματα αναλόγως των συνθηκών σε λίγα λεπτα, αναπτύχθηκε βάσει των αναγκών των Ισραηλινών Ειδικών δυνάμεων και των Νατοϊκών προτύπων.

Η ΕΛΒΟ σχεδιάζει, με την παρουσία της στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, να αναδείξει ένα μέρος των ανανεωμένων δυνατοτήτων της με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το περίπτερό της στην Έκθεση περιλαμβάνει μία πρόταση που συνδυάζει τον υπάρχοντα εξοπλισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με τις υψηλής τεχνολογίας υβριδικές δυνατότητες του μέλλοντος. Συγκεκριμένα παρουσιάζει το ATeMM (All Terrain electric Mission Module), ένα αυτόνομο υβριδικό σύστημα πολλαπλών αποστολών και πεδίων επιχειρήσεων που μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε υφιστάμενο όχημα και να το μετατρέψει σε 6x6 ή 8x8 πλατφόρμα με πλήρη αυτάρκεια σε θέματα ενέργειας κατά την επιχειρησιακή δράση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intracom-Defense-NEA-FOTO
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

IDE: Ξεκινά η διαδικασία πιστοποίησης για drones και αεροναυτικά προϊόντα

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της εταιρείας με την Εθνική Στρατιωτική Αρχή Αξιοπλοΐας (ΕΣΑΑ), για την έναρξη της διαδικασίας έγκρισής της ως οργανισμού σχεδίασης στρατιωτικών αεροναυτικών προϊόντων.
Diehl-Defence-IRIS T
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η IDE επεκτείνει τη συνεργασία της με την Diehl Defence για το IRIS-T

H νέα επιτυχία της Intracom Defense είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας για την επίτευξη υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας, στην σχεδίαση και παραγωγή προϊόντων υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων.