ΓΔ: 1033.02 -0.04% Τζίρος: 89.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιώργος Κοσμάς, Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητής ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, αρχηγός ΑΕΚ. Πηγή: ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ: Συνεχίζει τη χορηγία στην ΠΑΕ ΑΕΚ για έβδομη διαδοχική σεζόν

Όπως αναφέρει ο ΟΠΑΠ «Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα συνεχίσει να είναι ο Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, με το λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας».

Τη διατήρηση της χορηγικής συνεργασίας του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για έβδομη διαδοχική χρονιά, για την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022 ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν δυναμικά τη χορηγική συνεργασία τους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, μπαίνοντας μαζί στην τελική ευθεία για την ιστορική είσοδο της ομάδας στο νέο γήπεδό της, την OPAP Arena. Για έβδομη συνεχή σεζόν, ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στην προσπάθειά της για μια επιτυχημένη πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα συνεχίσει να είναι ο Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, με το λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας. Παράλληλα, η συνεργασία του ΟΠΑΠ και της ΠΑΕ ΑΕΚ θα εστιάσει, για ακόμη μια σεζόν, σε πρωτοβουλίες που προωθούν τόσο τα αθλητικά ιδεώδη, όσο και την κοινωνική συνεισφορά».

 H εκδήλωση για τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας των δύο πλευρών, πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, παρουσία της Διοίκησης του ΟΠΑΠ, της ΠΑΕ ΑΕΚ, παικτών της ομάδας και εκπροσώπων των ΜΜΕ.  

 

Γιάννης Ρόκκας,  Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιώργος Κοσμάς, Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητής ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, αρχηγός ΑΕΚ

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κος Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «O ΟΠΑΠ είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού και ο πρωταθλητής της κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, με σημαντικές πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς. Μέσα στο πέρασμα των ετών, η εταιρεία μας έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα. Σίγουρα, το μεγαλύτερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η OPAP Arena, το νέο σπίτι της ΑΕΚ. Από την πλευρά μας, είμαστε πραγματικά περήφανοι που ο ΟΠΑΠ αποτελεί μέρος αυτού του σπουδαίου έργου. Η συμφωνία για την ονοματοδοσία αυτού του υπερσύγχρονου γηπέδου είναι πραγματικά πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, με οφέλη τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για το σύλλογο».  

 

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιώργος Κοσμάς, Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κος Γιάννης Ρόκκας, σημείωσε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί τον Μέγα Χορηγό της ΠΑΕ ΑΕΚ, εδώ και επτά συνεχόμενες σεζόν. Πλέον, δεν μιλάμε απλώς για μια τυπική χορηγική συμφωνία, αλλά για μια ολοκληρωμένη συνεργασία στον τομέα του sports marketing, εφάμιλλη με αυτές που συναντά κανείς σε προηγμένες αθλητικές αγορές του εξωτερικού. Αυτή η μακρόχρονη συνεργασία έχει συμβάλλει στους στόχους και των δύο πλευρών. Αφενός, το brand Πάμε Στοίχημα ενισχύεται σημαντικά από τη σύνδεσή του με έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Αφετέρου, η ΑΕΚ μπορεί να θέτει όλο και υψηλότερους στόχους, όπως η κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

 

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητής ΑΕΚ, Γιάννης Ρόκκας,  Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κος Γιώργος Κοσμάς, υπογράμμισε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί βασικό στρατηγικό συμπαίκτη μας τα τελευταία χρόνια. Η εμπιστοσύνη του ΟΠΑΠ στη χορηγική μας συνεργασία μας χαροποιεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει έμπρακτα την ολοένα αυξανόμενη εμπορική δυναμική μας, η οποία εκφράζεται τόσο μέσω των συμβατικών μέσων προβολής, όσο και μέσω της ψηφιακής παρουσίας μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τον ΟΠΑΠ και για το σπουδαίο κοινωνικό έργο του. Το τελευταίο διάστημα ζήσαμε και ζούμε όλοι μας πρωτόγνωρες καταστάσεις και η πολυεπίπεδη προσφορά του ΟΠΑΠ ειδικά σε δομές δημόσιας υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντική». 

 

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Γιώργος Κοσμάς, Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Ρόκκας,  Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών ΟΠΑΠ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητής ΑΕΚ και παίκτες της ΑΕΚ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, κος Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανέφερε: «Ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά. Έχει αφήσει το στίγμα του σε όλα τα επίπεδα. Από την αγωνιστική εξέλιξη των ομάδων, τις χορηγίες για το πρωτάθλημα, τις συνολικές του δράσεις για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Για όλους εμάς στην οικογένεια της ΑΕΚ, ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος στρατηγικός συνεργάτης μας. Είμαστε περήφανοι που η εξαιρετική συνεργασία μας συνεχίζεται για έβδομη συνεχή σεζόν και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, κος Πέτρος Μάνταλος, δήλωσε: «Όλες οι μεγάλες επιτυχίες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήρθαν με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη φανέλα μας. Από την επιστροφή μας στη μεγάλη κατηγορία, την κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος, τη συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους. Ελπίζουμε ότι θα είναι το γούρι μας γι’ αυτή τη σεζόν, η οποία σηματοδοτείται από τη δυναμική επιστροφή του κόσμου της ΑΕΚ δίπλα στην ομάδα». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

opap-tzogos-stoixima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Άλμα 60,3% των καθαρών κερδών στο εννεάμηνο, έφτασαν τα 285,8 εκατ.

Εντυπωσιακή άνοδο κατά 34,4% σημείωσε ο κύκλος εργασιών του ΟΠΑΠ στο εννεάμηνο καθώς ανήλθε στα 1,39 δισ. ευρώ με τους πελάτες να επιστρέφουν στα καταστήματα και να αναπτύσσεται δυναμικά το online κανάλι.
opap-tzogos-stoixima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Ρεκόρ δεκαετίας στο μέρισμα, 220.000 εγγραφές στο Store App

Υπερδιπλάσια τα κέρδη στο εξάμηνο. Προμέρισμα 0,30 ευρώ, πληρωτέο από τις 11 Νοεμβρίου. Ο οργανισμός εμπλουτίζει το προϊόντικό του χαρτοφυλάκιο. Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη της διοίκησης με τους αναλυτές.