ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Άνοιγμα της Cosmote στους νέους χρήστες: Τι προσφέρει το πρόγραμμα Neo

Η Cosmote με το νέο πρόγραμμα Cosmote Neo, δίνει την ευκαιρία στον συνδρομητή να μπορεί να αλλάζει το πλάνο επικοινωνίας του, ακόμα και σε μηνιαία βάση και να το διακόπτει όποτε θέλει χωρίς να πληρώνει πέναλτι.

Άνοιγμα στους νέους καταναλωτές επιχειρεί η Cosmote σε μια περίοδο αύξησης της χρήσης δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία, προσφέροντας το νέο ευέλικτο πρόγραμμα Cosmote Neo με χαμηλότερες χρεώσεις δεδομένων και ομιλίας.

Στοχεύοντας κυρίως στους 3,4 εκατ. συνδρομητές των εφαρμογών Cosmote app και What’s Up που μπορεί να μην καλύπτονται πλέον από την καρτοκινητή, το Cosmote Neo αποτελεί ένα νέο προϊόν στο πλαίσιο της στρατηγικής για τις μειώσεις των τιμών που έχει ξεκινήσει από το 2020. Παράλληλα η Cosmote σε κάθε νέο συνδρομητή στο Cosmote Neo θα δώσει σαν δώρο 100 GB για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, το νέο πρόγραμμα Cosmote Neo έρχεται να «παντρέψει» την ευελιξία της καρτοκινητής με την ασφάλεια που παρέχει ένα συμβόλαιο, σε ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον, όπου θα δεν θα χρειάζεταιεπίσκεψη σε κάποιο κατάστημα Cosmote. Το πρόγραμμα θα μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα από τους κατόχους καρτοκινητής, ενώ οι κάτοχοι συμβολαίου θα πρέπει πρώτα να περιμένουν να λήξει η δέσμευση τους για να προχωρήσουν στην ενεργοποίησή του.

Με το Cosmote Neo, ο καταναλωτής μπορεί να ελέγχει και να διαμορφώνει το πρόγραμμα του ακόμη και σε μηνιαία βάση αν το επιθυμεί, ή και να το διακόψει ακόμα είτε προσωρινά, είτε μόνιμα χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να πληρώσει κάποιο πέναλτι. Όλα θα γίνονται μέσω της εφαρμογής της Cosmote, καθώς πρόκειται για ένα εξ’ ολοκλήρου ψηφιακό προϊόν, με την πληρωμή του να γίνεται αποκλειστικά μέσω κάρτας.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα στελέχη του ΟΤΕ, οι τιμές των προγραμμάτων θα κυμαίνονται από 20 έως 30 ευρώ, όπου και θα υπάρχουν δυο διαθέσιμα πακέτα ομιλίας 400 και 700 λεπτών που θα μπορούν να συνδυαστούν με δυο πακέτα data 5 GB και 10 GB, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να προστεθεί και η δυνατότητα για 60 SMS επίσης τον μήνα. Ειδικότερα, ο συνδυασμός 400 λεπτών με 5 GB είναι στα 20 ευρώ, ενώ με 700 λεπτά ομιλίας και 10 GB το κόστος ανεβαίνει στα 30 ευρώ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

OTE, Cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ώθηση στην ανάπτυξη του οικοσυστήματος του δικτύου 5G από την Cosmote

Με την συνεργασία Cosmote και Συμμετοχές 5G θα υπάρξουν δίκτυα όπου οι εταιρείες τεχνολογίας θα μπορούν να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους. Απαραίτητο να βρεθούν υπηρεσίες που θα έχουν εφαρμογή στα δίκτυα 5G σημειώνει ο ΟΤΕ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στήριξη από τους παρόχους τηλεπικοινωνιών στους πληγέντες των πυρκαγιών

Οι πάροχοι προσφέρουν δωρεάν στους συνδρομητές τους 1.500 λεπτά ομιλίας και 15 έως 20 GB δεδομένων κινητής. Τα συνεργεία τους βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές.