ΓΔ: 895.35 0.27% Τζίρος: 21.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:39:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Νέος Country Manager της ApcoPay ο Πάρης Κορωναίος

Ο Πάρης Κορωναίος, έχοντας ως έδρα την Αθήνα, θα παρουσιάσει στην ελληνική αγορά την πρόταση της πλατφόρμας της ApcoPay, που επιτρέπει ταχύτατο unified integration.

Το διεθνές brand πληρωμών ApcoPay, μέλος της Apco Systems, ανακοινώνει τον Πάρη Κορωναίο, ως νέο Country Manager στην Ελλάδα.

Ο Πάρης Κορωναίος, έχοντας ως έδρα την Αθήνα, θα παρουσιάσει στην ελληνική αγορά την πρόταση της πλατφόρμας της ApcoPay, που επιτρέπει ταχύτατο unified integration. Η πλατφόρμα της ApcoPay θα παρουσιαστεί στην έκθεση E-Commerce & Digital Marketing Expo στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23 και 24 Νοεμβρίου, στο Stand 12. Η ApcoPay είναι ένας εκ των χορηγών του συνεδρίου.

Η Apco Systems είναι μέλος του Harvest, του ομίλου τεχνολογικών επιχειρήσεων της Hili Ventures με έδρα τη Μάλτα. Η Hili Ventures έχει ήδη ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας Premier Capital, του αναπτυξιακού δικαιούχου των McDonald’s στην Ελλάδα.

Η ApcoPay παρέχει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και επιχειρηματικών μοντέλων, οτιδήποτε χρειάζονται για να αποδέχονται πληρωμές όλων των ειδών από οπουδήποτε στον κόσμο. Η εταιρεία έχει παρουσία στις Η.Π.Α., τη Νότια Αμερική, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τις χώρες της Άπω Ανατολής. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη πρόταση διεθνών πληρωμών με δυνατότητες ανάπτυξης customized & localised λύσεων, καθώς και επιλογές εξυπηρέτησης σε πολλαπλά συναλλάγματα και πλήθος διαφορετικών καναλιών. Υποστηρίζει περισσότερες από 240 εναλλακτικές λύσεις πληρωμών, 35 γλώσσες, 100 συναλλάγματα και 40 συνεργαζόμενες τράπεζες για αποδοχή πληρωμών με κάρτες.

Ο Πάρης Κορωναίος, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.), φέρνει στην εταιρεία την πλούσια εμπειρία του στην ελληνική αγορά, αφού έχει εργαστεί στον κλάδο του eBusiness για περισσότερα από 15 χρόνια.

«Ο κλάδος των πληρωμών στην Ελλάδα βρίσκεται σε ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και πιστεύουμε πως υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στην αγορά», δήλωσε ο Γιώργος Κακούρας, Γενικός Διευθυντής της Apco Systems. «Η επένδυσή μας στην Ελλάδα σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη μας στην τοπική αγορά και τον σταθερό, διεθνή προσανατολισμό της εταιρείας μας. Χάρη στη σημαντική εμπειρία και τη δικτύωσή του στον κλάδο του e-commerce, ο κ. Πάρης Κορωναίος θα συμβάλει καθοριστικά στην αποτελεσματική προώθηση της ApcoPay καθώς και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης στις ηλεκτρονικές πληρωμές τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τις επιχειρήσεις.»

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχομαι την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την ApcoPay στην Ελλάδα και να είμαι μέλος της δέσμευσής της για επένδυση στην ελληνική αγορά», πρόσθεσε ο Πάρης Κορωναίος. «Η ευελιξία και η ευρεία γκάμα δυνατοτήτων σε συνδυασμό με την κορυφαίου επιπέδου ασφάλεια και προστασία κατά της απάτης, θα καταστήσουν την ApcoPay ως τον πιο έμπιστο συνεργάτη για εμπόρους και επιχειρήσεις στην Ελλάδα».  

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ