ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη του NRB Group θα έχει η Thrasys Greece

Η Trasys Greece ενσωματώθηκε πλήρως στο The NRB Group, μετά την εξαγορά της το 2015 και είναι το Κέντρο Καινοτομίας του ομίλου NRB, ενώ απασχολεί περισσότερους από 200 επαγγελματίες πληροφορικής.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών επιτυχημένης λειτουργίας, η Trasys Greece μέλος του ομίλου The NRB Group και μία από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής στην Ελλάδα προβλέπεται ότι μπορεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του κύκλου εργασιών του ομίλου από 500 εκατ. ευρώ σε 750 εκατ. ευρώ και θα δημιουργήσει 30 νέες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Trasys ενσωματώθηκε πλήρως στο The NRB Group, μετά την εξαγορά της το 2015, και έχει πραγματοποιήσει ένα άλμα προόδου με αύξηση του κύκλου εργασιών της από 5 εκατ. ευρώ το 2015 σε 15 εκατ. ευρώ το 2020. Η ανάπτυξη αυτή συντελέστηκε τόσο μέσω της εξασφάλισης περισσότερων έργων από υφιστάμενους πελάτες, γεγονός που αποδίδεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (πιστοποιήσεις ISO) που εξασφαλίζουν την αφοσίωση των πελατών, όσο και μέσω της περεταίρω ανάπτυξης του πελατολογίου της.

«Η Trasys Greece θα συνεχίσει την πορεία της με γνώμονα την ποιότητα και με πλήρη ευθυγράμμιση των δραστηριοτήτων της με τις βέλτιστες πρακτικές του ομίλου The NRB Group. Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδιασμού του ομίλου, η Trasys Greece θα συμβάλει στην φιλόδοξη στρατηγική ανάπτυξής του για τα επόμενα 5 χρόνια, η οποία προβλέπει την αύξηση του κύκλου εργασιών του από 500 εκατ. ευρώ σε 750 εκατ. ευρώ. Με ορίζοντα το μέλλον, η NRB δεσμεύεται για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, παραμένοντας ανοιχτή, συνεργάσιμη και συνεχίζοντας να συμβάλλει στις ψηφιακές φιλοδοξίες του συνόλου της κοινωνίας. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ομάδα της Trasys Greece και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να κατακτούν τους αναπτυξιακούς και καινοτόμους στόχους που θέτουν και μέσα στα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Pascal Laffineur, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου NRB.

Η Trasys Greece είναι το Κέντρο Καινοτομίας του ομίλου NRB, με έδρα την Αθήνα. Απασχολεί περισσότερους από 200 επαγγελματίες πληροφορικής, που συνδυάζουν την σε βάθος επιχειρηματική τεχνογνωσία με την πλέον προηγμένη μεθοδολογία εργασίας, και αποσκοπεί στο να παρέχει καινοτόμες λύσεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

«Η Trasys Greece συμπληρώνει 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή μας με την επέκταση του πελατολογίου μας και προς τον ευρωπαϊκό ιδιωτικό τομέα, καθώς και τη δημιουργία περισσότερων από 30 νέων θέσεων εργασίας μέσα στο επόμενο έτος. Αυτό θα επιτρέψει μια κλιμακούμενη και επιτυχημένη ανάπτυξη μέσα στα επόμενα χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Στρουμπούλης, Country Manager της Trasys Greece.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην εξαγορά της Logon προχώρησε η Entersoft, στα 1,3 εκατ. το τίμημα

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Entersoft αποκτά άλλο ένα κέντρο υλοποίησης των προϊόντων της καθώς και τη δυνατότητα να αναπτυχθεί δυναμικά στις αγορές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.