ΓΔ: 867.8 0.98% Τζίρος: 88.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Grant Thorton
Πηγή: Grant Thorton

Νέα γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την εταιρεία Grant Thornton

«Τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη δίνουν περαιτέρω πνοή στη φιλοσοφία της Grant Thornton για μετάβαση σε ένα μέλλον πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα», υπογραμμίζει ο επικεφαλής της εταιρείας, κ. Β. Καζάς

Η Grant Thornton εισέρχεται σε μια νέα εποχή, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση: «επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό μας και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, μεταφερόμαστε σε καινούργια γραφεία, τα οποία επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας για συνεχή ανάπτυξη μαζί με τους πελάτες μας. Μέσα από τα γραφεία μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτη και Ιωάννινα, συνεχίζουμε να παρέχουμε αδιάλειπτα υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, ενώ γνωρίζουμε πως ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον απαιτεί ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα και ισχυρά θεμέλια ανάπτυξης. Γι' αυτόν τον λόγο, ευρισκόμενοι σε μία κεντρικότερη τοποθεσία, θα είμαστε παρόντες όσο ποτέ άλλοτε στον παλμό των εξελίξεων, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σας και να υλοποιούμε τους στόχους σας».

Ο Βασίλης Καζάς, διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Καθώς πραγματοποιούμε σταθερά βήματα προς το αύριο, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι για τον επιχειρηματικό κόσμο να γνωρίζει ότι έχει δίπλα του συμβούλους πάνω στους οποίους μπορεί να στηριχθεί και με τη βοήθεια των οποίων μπορεί να αναπτυχθεί. Μέσα από την επένδυση στις νέες εγκαταστάσεις μας, δείχνουμε έμπρακτα τη δέσμευσή μας να αφουγκραζόμαστε συνεχώς τις φιλοδοξίες και τους στόχους των συνεργατών μας, καθώς προχωράμε σε ένα εξελιγμένο οικονομικό μοντέλο, τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα νέα μας γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη δίνουν περαιτέρω πνοή στη φιλοσοφία της Grant Thornton για μετάβαση σε ένα μέλλον πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας προχώρα η Grant Thornton

Όπως τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της «η τρέχουσα χρονική περίοδος θεωρείται κομβική για το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα», ενώ οι νέες θέσεις αφορούν αρκετούς τομείς δραστηριότητάς της.