ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ο ΟΠΑΠ πρωταγωνιστής στα Property Awards 2021

Σημαντικές διακρίσεις για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου του και τη διαχείριση των εγκαταστάσεων και ακινήτων του απέσπασε ο ΟΠΑΠ στα Property Awards 2021.

Η εταιρεία κατέκτησε συνολικά 4 βραβεία στον κορυφαίο θεσμό που αναδεικνύει κάθε χρονιά τα έργα ανάπτυξης ακινήτων που έχουν ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα:

  • GOLD βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες εκμετάλλευσης ακινήτου»
  • SILVER βραβεία στις κατηγορίες «After Sales Services' Plan» και «Οther –Retail - Entertainment»
  • BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Office Development»
Awards

 

Eκσυγχρονισμός και ανάπτυξη εν μέσω πανδημίας

Τα τελευταία χρόνια ο ΟΠΑΠ υλοποιεί μία μεγάλη επένδυση για το μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό του δικτύου του σε όλη τη χώρα. Ο εκσυγχρονισμός των καταστημάτων υλοποιείται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και υψηλών προτύπων, με έμφαση στην τοποθεσία, το μέγεθος και την εικόνα του καταστήματος, τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, το προσωπικό, καθώς και την προβολή ψηφιακού περιεχομένου. Το 2019 άνοιξαν 500 νέα καταστήματα ΟΠΑΠ και σχεδόν 80 καταστήματα PLAY, ενώ τo 2020, δημιουργήθηκαν 329 νέα και ανακαινισμένα καταστήματα, πάρα τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Επίσης, το Α’ εξάμηνο του 2021 έχουν ήδη δημιουργηθεί 153 νέα καταστήματα.

Σημαντικές προσπάθειες καταγράφονται και στη διαχείριση των εγκαταστάσεων και των ακινήτων του ΟΠΑΠ. Με εργονομικό εξοπλισμό γραφείων, 40 αίθουσες συναντήσεων, εστιατόριο, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, γυμναστήριο, χώρους άθλησης, περιοχές χαλάρωσης και έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας, τα γραφεία της εταιρείας αντικατοπτρίζουν την προτεραιότητά της στη διασφάλιση της εργασιακής υγείας και ασφάλειας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο 47,13% αυξήθηκε η έμμεση συμμετοχή του Valea Foundation στον ΟΠΑΠ

Το Valea Foundation δεν έχει μετόχους και δεν ελέγχεται από οποιοδήποτε πρόσωπο. Το Διοικητικό του Συμβούλιο αποφασίζει κατά τη διακριτική του ευχέρεια, χωρίς να λαμβάνει οδηγίες από άλλο πρόσωπο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η διάθεση αντληθέντων κεφαλαίων από το ομόλογο

Το υπόλοιπο προς χρήσης ύψους 50 εκατ. στις 31.12.2020 και 37,4 εκατ. στις 30.06.2021 ήταν επενδεδυμένο σε βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις χαμηλού κινδύνου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ενημερωτικό δελτίο.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Υπερδιπλάσια καθαρά κέρδη 9μήνου με αύξηση των εσόδων κατά 15,7%

Οι δραστηριότητες του ΟΠΑΠ στη λιανική παρουσίασαν ανθεκτικότητα, ενώ αναπτύχθηκαν οι online δραστηριότητες, τόνισε στους αναλυτές ο διευθύνων σύμβουλος, Jan Karas. Πρωτοβουλίες για αναβάθμιση της εμπειρίας του πελάτη.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΠΑΠ: Άνω του 1 δισ. τα έσοδα του 9μηνου, αύξηση 97,3% στα καθαρά κέρδη

Τα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο 2021 διαμορφώθηκαν στα 178,2 εκατ., υψηλότερα κατά 97,3% σε επαναλαμβανόμενη βάση ως αποτέλεσμα της αυξημένης λειτουργικής κερδοφορίας και του μειωμένου φορολογικού συντελεστή.