ΓΔ: 951.14 -0.05% Τζίρος: 18.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:45:08 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Στις 16 Νοεμβρίου η έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών

Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές, ονομαστικής αξίας 2,48 ευρώ η κάθε μία, εκδόθηκαν λόγω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου που πραγματοποιήθηκε.

Την έναρξη διαπραγμάτευσης, στις 16 Νοεμβρίου, στην Κύρια Αγορά της Ρυθμιζόμενης Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών των 150 εκατ. νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου άυλων μετοχών της εταιρείας ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται ότι οι μετοχές, ονομαστικής αξίας 2,48 ευρώ η κάθε μία, εκδόθηκαν λόγω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου που πραγματοποιήθηκε με καταβολή μετρητών και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της εταιρείας μέσω δημόσιας προσφοράς στην Ελλάδα.

Κατά τη συνεδρίαση της 12ης Νοεμβρίου 2021, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά της Ρυθμιζόμενης Αγοράς Αξιών του Χ.Α..

Οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιογράφων των μετόχων που τηρούνται στο σύστημα άυλων τίτλων κατά την ημερομηνία της έναρξης της διαπραγμάτευσής τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ