ΓΔ: 867.71 -0.42% Τζίρος: 152.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:12:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lavipharm

Lavipharm: Γενικός διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών ο Βασίλης Μπαλούμης

Ο κ. Μπαλούμης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του CFO από την 1η Δεκεμβρίου 2021 στη θέση του κ. Σπυρίδωνα Μαγκλιβέρα, ο οποίος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.

Τη θέση του γενικού διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της Lavipharm αναλαμβάνει από 1 Δεκεμβρίου ο κ. Βασίλης Μπαλούμης, μετά την αποχώρηση του κ. Σπυρίδωνα Μαγκλιβέρα λόγω συνταξιοδότησης. Ο κ. Μπαλούμης κατείχε θέση οικονομικού διευθυντή στη Lamda Development. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Η εταιρεία Lavipharm A.E. γνωστοποιεί, σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι ο κ. Βασίλης Μπαλούμης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών Ομίλου (CFO) από την 1η Δεκεμβρίου 2021 στη θέση του κ. Σπυρίδωνα Μαγκλιβέρα, ο οποίος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης.

Ο κ. Μπαλούμης διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Οικονομικός Διευθυντής, με πρόσφατη τη θέση του στη Lamda Development Α.Ε.. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Executive MBA του ίδιου Πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lavipharm
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλασιασμός της κερδοφορίας για τη Lavipharm στο εννεάμηνο

Αύξηση 16,9% του κύκλου εργασιών της Lavipharm που ανήλθε στα 27,38 εκατ. ευρώ. Μειώθηκε ο δανεισμός στα 34,77 εκατ. ευρώ ενώ η αύξηση του κόστους ενέργειας δεν αναμένεται να επηρεάσει τη λειτουργία της εταιρείας.